Esra Erol'da bugün sezona veda ediyor! Yeni sezon olacak mı?

TAKİP ET

ATV ekranlarında reyting rekorları kıran Esra Erol'da 24 Haziran 2022 Cuma son bölümü ile sezona veda ediyor. Esra Erol'un sezon finali bölümünde bugüne kadar yapılanlar ve yaşananlar izleyicilerle paylaşıldı. Esra Erol, kimsenin kalbini kırmadan bu sezonu bitirmek istediğini söyledi. Peki, Esra Erol'da yeni sezon olacak mı? Esra Erol'da yeni sezon 2022 ne zaman başlayacak?

Reklam
Reklam

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da 24 Haziran 2022 Cuma sezon finali bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Başarılı sunucu Esra Erol'un sunduğu program her gün izlenme rekorları kırarken sezona veda ediyor olması da izleyicileri Bir Hayli üzdü. Esra Erol'da sezon finali bölümünde bugüne kadar kavuşanlar ayrılanlar izleyicinin karşısına tekrar çıktı. Peki Esra Erol'la yeni sezonda olacak mı? Esra Erol yeni sezon var mı?

Esra Erol ekrana ara verdi

Televizyon ekranlarının en çok izlenen programları arasında yer alan Esra Erol'da bugün sezon finali bölümü ile ekranlara ara verdi. Esra Erol'un sezon finali yine izlenme rekorları kırarken ünlü sunucu 3 ay boyunca ekranlardan uzak kalacak. Esra Erol'un sezon finali bölümünde birçok konu ve konuk gündeme geldi. İzleyiciler o anları izlerken bazen gülümsedi bazen gözyaşlarına boğuldu. Esra Erol'da canlı yayında Eskileri anımsayarak hüzünlendi.

Esra Erol'da yeni sezon var mı?

Esra Erol'da programı ATV ekranlarının en çok izlenen programları arasında yer alıyor. Gündüz kuşağını damga vuran programı yeni sezonunda olacak. Esra Erol'un Yaklaşık 3 ay kadar ekranlardan uzak kalacağı ve eylül ayında yeniden ekrana geri döneceği tahmin ediliyor. Ağustos sonu ya da Eylül başı gibi Esra Erol yeniden ekranlarda olacak.