Esra Erol'da hayranlarını üzen haber

TAKİP ET

ATV ekranlarının sevilen programı Esra Erol'da reyting rekorlarına devam ederken geçtiğimiz haftalarda yaz tatili arasına girmiş ve sezon finaliyle kısa bir mola vermişti. Yeni sezon için gözlerin çevrildiği Esra Erol'da programının yeni sezon tanıtımını bekleyen izleyiciler tanıtımın gelmemesi üzerine programın devam edip etmeyeceğini araştırmaya başladı.

Reklam
Reklam

ATV ekranlarının sevilen programı Esra Erol’da reyting rekorlarına devam ederken geçtiğimiz haftalarda yaz tatili arasına girmiş ve sezon finaliyle kısa bir mola vermişti. Yeni sezon için gözlerin çevrildiği Esra Erol’da programının yeni sezon tanıtımını bekleyen izleyiciler tanıtımın gelmemesi üzerine programın devam edip etmeyeceğini araştırmaya başladı. Geçtiğimiz haftalarda sezon finali bölümüyle ekrana kısa bir mola veren Esra Erol’da için araştırmalar başladı. Yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş devam eden programın yeni bölümlerinin ne zaman ekrana geleceği ve yeni sezonun başlayacağı tarih merak konusu oldu. Sevilen sunucu Esra Erol’un muhteşem sunumuyla ekrana gelen programın yeni sezon tanıtımının gelmemesi ise kafaları karıştırdı.

Esra Erol'da Yeni Sezon Ne Zaman?

Esra Erol’da yeni sezon tarihi araştırılmaya devam ediliyor. Programın yeni sezon tanıtımının gelmemesi izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Tanıtımın gelmemesi üzerine programın sıkı takipçileri ‘Esra Erol2da yeni sezon ne zaman?’, ‘Esra Erol’da yeni sezon olacak mı?’, ‘Esra Erol’da yeni sezon ne zaman başlıyor?’ şeklinde sorulara yanıt aramaya başladı. Hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen Esra Erol2da yeni sezonda da izleyicisiyle buluşmaya devam edecek. Programın Eylül ayında, okulların açıldığı hafta ekrana gelmesi bekleniyor. Yeni sezon tanıtımının ise ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

Program Aynı Formatla Devam Edecek

Esra Erol'da programının formatının değişeceğine dair bazı iddialar uzun bir süredir gündemde yer almaya devam ediyordu. Ancak programın formatının değişmeyeceği ve yeni sezonda da aynı formatla ekrana gelmeye devam edeceği bilgisine ulaşıldı.