Esra Erol'da kelle paça olayı şok etti! Miraç ve Hatice'nin arasına ahtapot girdi

TAKİP ET

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol2da programında ilginç olaylar yaşanmaya devam ediyor. Esra Erol'a katılan ve eşinin takıntıları yüzünden evliliğinde sorunlar yaşadığını söyleyen Mira Bey, anlattıklarıyla herkesi şaşırttı. Programa annesi ile birlikte katılan Miraç'ın anlattıkları karşısında başta sunucu Esra Erol olmak üzere tüm dinleyenler büyük şaşkınlık yaşadı.

Reklam
Reklam

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol2da programında ilginç olaylar yaşanmaya devam ediyor. Esra Erol’a katılan ve eşinin takıntıları yüzünden evliliğinde sorunlar yaşadığını söyleyen Mira Bey, anlattıklarıyla herkesi şaşırttı. Programa annesi ile birlikte katılan Miraç’ın anlattıkları karşısında başta sunucu Esra Erol olmak üzere tüm dinleyenler büyük şaşkınlık yaşadı. 2020 yılında evlendiği ve 2 ay aynı evde kaldığı eşi Hatice’nin takıntıları yüzünden evliliğinde sorunlar yaşadığını anlatan Miraç, eşi Hatice istediği için sürekli eli cebinde yürüdüğünü söyledi. Hikayenin en dikkat çeken bölümü ise kelle paça, kalamar ve ahtapot bölümü oldu. İşte Miraç ve eşi Hatice arasında yaşananlar ve olayın tüm detayları…

‘Evliliğimiz Boyunca Hiç Portakal Yemedim’

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol2da programına katılan ve 2020 yılında evlendiği eşi Hatice ile yaşadığı sorunları dile getiren Mira, canlı yayına damga vurdu. Annesi ile birlikte canlı yayına katılan Miraç, ‘Karım Hatice istediği için sürekli elim cebimde yürürüm. Ellerim cebimde olmazsa gerginlik yaşarız.’ dedi. Evlenmeden önce nişanlılık sürecinde Hatice’den ayrılmak istediğini Söyleyen Miraç, ailelerin barıştırmasıyla evlendiklerini sözlerine ekledi. Miraç’ın anlattıklarında en dikkat çeken bölüm ise portakal ve ahtapot bölümü oldu. Eşi Hatice’nin evlilikleri boyunca kalamar, ahtapot, nohut yemesine izin vermediğini söyleyen genç adam, ölen babası portakal sevmediği için evlerine portakal aldırmadığını da ekledi. 



Kelle Paça Tartışması

Bir gün kelle paça içmek istediğini ve bu sebeple eşi Hatice ile tartışma yaşadıklarını anlatan Miraç Bey, kelle paça yüzünden yaşanan tartışmanın ardından eşi Hatice’nin kendisine eski erkek arkadaşını unutamadığını itiraf ettiğini öne sürdü. Bu olayın ardından boşanma davası açıldığını fakat Hatice’nin dava günü anlaşmalı olan davayı çekişmeli davaya döndürdüğünü ve kendisine türlü suçlamalarda bulunduğunu iddia etti. Miraç Bey, eşi Hatice’nin kendisini zorla cinsel ilişkiye girmek ve aç bırakmakla suçladığını iddia etti.