Esra Erol'da Ömür babasına kavuştu! Canlı yayında gözyaşları sel oldu

TAKİP ET

ATV'de hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen Esra Erol2da programının bugünkü bölümünde gözyaşları sel oldu. Yıllar sonra anne hasreti sona eren Ömür Kurşun, babasına da kavuştu. 30 yıldır görmediği babasına Esra Erol2da stüdyosunda kavuşan Ömür'ün hikayesi başta sunucu Esra Erol olmak üzere tüm izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Ömür ve babasının kavuşma anı canlı yayıda herkesi ağlattı.

Reklam
Reklam

ATV’de hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen Esra Erol2da programının bugünkü bölümünde gözyaşları sel oldu. Yıllar sonra anne hasreti sona eren Ömür Kurşun, babasına da kavuştu. 30 yıldır görmediği babasına Esra Erol2da stüdyosunda kavuşan Ömür’ün hikayesi başta sunucu Esra Erol olmak üzere tüm izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Ömür ve babasının kavuşma anı canlı yayıda herkesi ağlattı. Esra Erol, 30 yıllık hasreti dindirdi. Daha önce anne hasreti son bulan Ömür, 30 yılın ardından babasına da kavuştu. 30 yıllık hasret Esra Erol2da stüdyosunda son buldu. Canlı yayında kavuşan baba ve oğlun bu anları herkesi ağlattı. Sunucu Esra Erol ve tüm izleyiciler baba ve oğulun kavuştuğu anlarda gözyaşlarına hakim olamadı. İşte Ömür Kurşun’un herkesi ağlatan hayat hikayesi ve 30 yılın sonunda gelen büyük kavuşmanın detayları…

30 Yıllık Hasret Sona Erdi

ATV’nin en çok izlenen gündüz kuşağı programlarından olan Esra Erol’da bugün yine yeni bölümüyle herkesi ekrana kilitledi. Esra Erol2da programına katılan Ömür Kurşun, hayat hikayesiyle herkesi ağlatmıştı. Yıllar sonra annesine kavuşan Ömür, 30 yıldır hasretini çektiği babasıyla da kavuştu. Daha önce stüdyoda babasının fotoğrafını ilk kez gören ve gözyaşlarına boğulan Ömür, canlı yayında babasına kavuştu.

‘Beni Niye Terk Ettiniz?’

30 yıldır birbirlerine hasret kalan baba ve oğulun açıklamaları yürekleri sızlattı. Ömür, babası Mustafa Bey’e ‘Beni niye terk ettiniz?’ diye sordu. Mustafa Bey ise ‘Adını bile bana doğru dürüst vermediler. Seni çok seviyorum. Sen benim ilk çocuğumsun. Beni istemesen de sen benim oğlumsun, ben seni istiyorum. Sen benim canımsın. Herkes seni biliyor hiçbir zaman inkar etmedim. Her zaman arkandayım. Geçmişte bazı şeyler oldu. Dayıları anasına zulüm etti. Annenin bile suçu yok. Asıl seni dışarı atan dayılarındır. Senin annen gerçekten bir melek. Çok hatalar yaptım ama senden asla vazgeçmem. Sen istersen benim yurdum açık. Evimin üst katını oğlum için hazırlıyorum. Bana bir kez baba demen için her şeyi veririm.’ demişti.

Canlı Yayında Büyük Kavuşma

Ömür, babası Mustafa Bey’i ilk kez canlı yayına yaptığı bağlantıda görmüştü. Baba ve oğul bugün Esra Erol’da stüdyosunda kavuştu. 30 yıllık hasret canlı yayında son bulurken Mustafa Bey’in oğlu Ömür’ün ayaklarına sarıldığı anlar herkesi gözyaşlarına boğdu.