Esra Erol'da programının Avukatı Hülya Kuran kimdir?

TAKİP ET

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında bulunan Avukat Hülya Kuran seyirciler tarafından merak edildi. Esra Erol'da programının Avukatı olan Hülya Kuran'ın kim olduğu araştırılmaya başlandı. Peki Esra Erol'da programının Avukatı Hülya Kuran kimdir? detaylar haberimizde yer almaktadır.

Reklam
Reklam

ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Esra Erol’da programında bulunan Avukat Hülya Kuran seyirciler tarafından merak edildi. Esra Erol’da programının Avukatı olan Hülya Kuran’ın kim olduğu araştırılmaya başlandı. 29 Nisan 2017 tarihinden itibaren izdivaç programı yerine hayatın içinden konuları ele alan bir program olan Esra Erol’da kayıp kişiler bulunuyor ve çözülmeyen olaylar çözülüyor. Esra Erol’da programında yıllardır yer alan Avukat Hülya Kuran olayların hukuki boyutlarını değerlendirmektedir. 

Avukat Hülya Kuran kimdir?
1972 yılında Çanakkale’de doğan Hülya Kuran, ilk, orta ve lise eğitimini Çanakkale’de tamamlamıştır. 1996 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan Hülya Kuran aynı yıl kendisi gibi hukukçu olan Profesör Selami Kuran ile evlenmiştir. Zeynep ve Ahmet isminde iki çocuğu olan Hülya Kuran özel bir avukatlık firmasıyla beraber çalışmaktadır. Sosyal medyayı da oldukça sık kullanan Hülya Kuran’ın resmi İnstagram hesabı @hulyakurann’dır. 

Esra Erol’da programı ve Avukat Hülya Kuran’ın iletişim bilgileri
2017 yılından itibaren hayatın içinden olayların ve gerçek yaşanmış olayların konu aldığı Esra Erol programında kayıp kişiler bulunurken çözülemeyen olaylarda çözülüyor. Esra Erol’da programına ulaşmak, ihbarda bulunmak ve Avukat Hülya Kuran ile iletişime geçmek için 0545 746 25 25 numarası kullanabilirsiniz. 

Esra Erolda Esra Erolda avukatı Hülya Kuran Hülya Kuran