Esra Erol'da Sedanur-Emrullah olayında yeni gelişme! DNA testi sonuçlandı, bebeğin babası belli oldu

TAKİP ET

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programına daha önce katılan ve oğlu Emrullah'ın Sedanur tarafından kandırılarak kaçırıldığını iddia eden Hatice Hanım, gelini Sedanur'u bir türlü kabul etmemiş ve oğlu her ne kadar eşini sevdiğini söylese de bu evliliğe razı olmamıştı. İnadından bir türlü vazgeçmeyen Hatice Teyze, torun haberi karşısında bile inadını kırmamıştı. Esra Erol'da programında yeniden gündeme gelen konuyla ilgili Hatice Teyze'den herkesi şoke eden bir talep gelmişti.

Reklam
Reklam

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programına daha önce katılan ve oğlu Emrullah’ın Sedanur tarafından kandırılarak kaçırıldığını iddia eden Hatice Hanım, gelini Sedanur’u bir türlü kabul etmemiş ve oğlu her ne kadar eşini sevdiğini söylese de bu evliliğe razı olmamıştı. İnadından bir türlü vazgeçmeyen Hatice Teyze, torun haberi karşısında bile inadını kırmamıştı. Esra Erol’da programında yeniden gündeme gelen konuyla ilgili Hatice Teyze’den herkesi şoke eden bir talep gelmişti. Bebeğin babasının oğlu Emrullah olup olmadığını öğrenmek istediğini söyleyen Hatice Hanım, DNA testi talep etmişti. Sedanur ise kayınvalidesinin bu isteği karşısında gözyaşlarına boğulmuş ve büyük bir şok yaşamıştı. Emrullah, bebeğin kendisinden olduğunu annesine ispatlamak için DNA testi yaptımayı kabul etmiş ve izleyiciye ikinci bir şok yaşatmıştı. Herkesi şoke eden ve gündemden düşmeyen DNA testinin sonucu açıklandı. İşte detaylar…

DNA Testi Talebi Şaşırttı

Oğlu Emrullah’ın eşi Sedanur’u gelini olarak kabul etmeyen ve ‘Oğlumu geri istiyorum’ diyerek isyan eden Emine Hanımın gelini Sedanur’dan DNA testi isteği herkesi şaşkına çevirmişti. Emine Teyze’nin DNA testi talebi sonucunda oğlu Emrullah, annesine bebeğin babası olduğunu kanıtlamak için testi yaptırdı. Emrullah’ın Annesi Hatice Hanımın DNA testi talebini kabul etmesi izleyici tarafından tepkiyle karşılandı.



DNA Testi Sonucu Açıklandı

Günlerdir konuşulan DNA testi olayı gündemden düşmezken bugün test sonucu açıklandı ve DNA testi sonucuna göre bebeğin babasının Emrullah olduğu aktarıldı.