Esra Erol'da Selma bayıldı sosyal medya yıkıldı! Selma ve Orhan'ın hikayesi akıllara durgunluk verdi

TAKİP ET

Esra Erol'da Selma ve Orhan sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Esra Erol'un dünkü ekranlara gelen son bölümünde Selma'nın bayılma taklidi de günün en çok konuşulanları arasında yer aldı. Esra Erol'da Selma bayılma ve videosu paylaşma rekorları kırarken Esra Erol'un 'Hayatımda bu kadar seksi bayılma görmedim' yorumu da sosyal medyada çok konuşuldu.

Reklam
Reklam

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'la programında her gün yeni bir ilginç olay karşımıza çıkmaya devam ediyor. Esra Erol'un önceki gün ekranlara gelen bölümünde programa katılan Selma Hanım eşinin kendisini terk ettiğini ve başka bir kadınla birlikte annesinin evinde yaşamaya başladığını iddia etmişti. Esra Erol'da Selma ve Orhan olayı izleyenlerin de dikkatini çekerken temizlik hastası olan Selma Hanım ile ilgili iddialarda stüdyo ya bomba gibi düştü. Ancak Esra Erol'un dünkü bölümünde yaşananlar ise sosyal medyada Gündem oldu.

 

Esra Erol'da Selma bayılma videosu paylaşım rekorları kırdı

Esra Erol'da Selma'nın suçladığı ve kocası Orhan Bey dün stüdyo ya geldi. Eşi ile ilgili sorunları anlatan Orhan Bey kesinlikle Ayrılmak istediğini ve asla geri dönmeyeceğini söyledi. Selma Hanım bu ifadeleri üzerine Orhan Bey ile ilgili yeni iddiaları gündeme getirirken engelli çocuğuna şiddet uyguladığını öne sürdü. Orhan Bey de bunu kabul etti. Tarafların ilişkisine Tanık olanlar da telefonla peş peşe bağlandı. Bir ara Orhan Bey'in kuzeni telefona bağlandığında Selma Hanım stüdyodan ayrılmak istedi. Esra Erol ise Selma hanıma Korktuğu için mi Ayrılmak istediğini sordu nokta bu sırada Selma Hanım kalbini tutarak bir anda kendini yere bıraktı.
 

Hayatımda böyle seksi bayılma görmedim

Esra Erol'da Selma'nın bayılma anı herkesi şaşkına çevirirken Esra Erol ise o sırada gülme krizine girerek “Hayatımda bu kadar seksi bayılma görmedim” dedi. Bayılma numarası yapan Selma Hanım güvenlik görevlileri tarafından stüdyodan çıkarıldı. Görüntüler kısa süre içerisinde sosyal medyanın da gündemine oturdu. Esra Erol'da Salman'ın bayılma videosu çok sayıda paylaşım alırken sosyal medya kullanıcıları da birbirinden esprili yorumlar yaptı.