Esra Erol'da Selma canlı yayında bayıldı! Sosyal medya bu olayı konuşuyor

TAKİP ET

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında bugün yine ilginç anlar yaşandı. Programda gündeme gelen konular izleyiciyi şaşırtmaya devam ederken zaman zaman yaşanan ilginç olaylar da çok konuşuluyor. Programın bugünkü bölümünde canlı yayında eşi Orhan'la yüzleşen Selma'nın bayıldığı anlar sosyal medyaya damga vurdu. Selma'nın kendini yere atması ve başının döndüğünü söylediği anlar çok konuşuldu.

Reklam
Reklam

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programında bugün yine ilginç anlar yaşandı. Programda gündeme gelen konular izleyiciyi şaşırtmaya devam ederken zaman zaman yaşanan ilginç olaylar da çok konuşuluyor. Programın bugünkü bölümünde canlı yayında eşi Orhan’la yüzleşen Selma’nın bayıldığı anlar sosyal medyaya damga vurdu. Selma’nın kendini yere atması ve başının döndüğünü söylediği anlar çok konuşuldu. Kısa sürede sosyal medyada gündem olan bu olayla ilgili çok sayıda yorum yapıldı. Selma’nın bayılma taklidi yaptığını söyleyen sosyal medya kullanıcıları olayı tiye aldı. Canlı yayında stüdyodan çıktığı anlarda kendini bir anda yere bırakan Selma’nın bayılması sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi. Peki, Selma kimdir? Esra Erol’da Selma olayı ne? İşte detaylar…

Esra Erol’da Selma Olayı

ATV ekranlarında hafta içi her gün canlı yayınla izleyici karşısına çıkan Esra Erol’da programının bugünkü yeni bölümünde yine ilginç anlar yaşandı. Programa katılan Selma Atılgan, evlilik sitesi üzerinden tanıştığı ve çok kısa bir sürede nikah masasına oturduğu Orhan Atılgan’ın evi terk ettiğini söyledi ve balından geçen olayları tek tek anlattı. Selma Hanımın iddialarının ardından canlı yayına çıkan Orhan Bey, bugün eşiyle yüzleşti. Her iki taraf birbirinin iddialarını yalanlarken ortaya atılan iddialar ise herkesi şaşkına çevirdi. Eşinin kendisine ihanet ettiğini öne süren Selma Hanım, düğünde kendisine sahte altın taktığını ve şu anda başka bir kadınla yaşadığını iddia etti.

‘Benim Dokunduğum Her Şeyi Çöpe Atıyordu’

Eşi Selma Hanımın iddialarının ardından bugün canlı yayına katılan ve eşiyle yüzleşen Orhan Bey ise ‘Temizlik hastası. Benim dokunduğum her şeyi çöpe atıyordu. Kapının önünde üstümü çıkarttırıyordu. Karşısında çocuk var gibi azarlıyordu, evden kovuyordu. Bu benim üçüncü evliliğim. Ben bir kadına şiddet uygulayacak kadar aciz değilim. Eski eşlerimi arayın, onlara sorun’ dedi. 

Canlı Yayında Bayıldı

Her iki tarafın iddiaları şaşkınlık yaratırken herkesi üzen detay ise çocuğa şiddet olayı oldu. Şoke eden iddiaların ardından Orhan Bey’in kuzeni canlı yayına telefon bağlantısı gerçekleştirdi ve ‘Benim çocuğa şiddet olayından haberim yok. Ancak Orhan’ın dokunduklarını çöpe atması, onu kapıda soyması doğru. Daha önce engelli çocukları için programlara çıktı. Buraya çıkmadan önce de eşini tehdit ederek çıktı’ dedi. Orhan Bey’in kuzeninin bu açıklamalarının ardından stüdyoyu terk etmek isteyen Selma, stüdyodan çıktığı anlarda bir anda kendini yere bıraktı. Selma’nın stüdyoda kendini yere bıraktığı anlar sosyal medyada gündem oldu. Olayla ilgili çok sayıda paylaşım yapılırken sosyal medya kullanıcıları Selma Hanımın bayılma taklidi yaptığına dair yorumlarda bulundu. Sunucu Esra Erol ise olayın ardından ‘Ben bu kuzenle tekrar konuşmak istiyorum. Bayıltacak kadar ne söyleyecekti acaba?’ diyerek programı kapattı.