Esra Erol'da Vesile-Mustafa olayı! Eşi cezaevindeyken başka bir adamla davullu zurnalı düğün yaptı

TAKİP ET

ATV ekranlarının izlenme rekoları kıran gündüz kuşağı programı Esra Erol'da yine herkesi şok eden bir konuyla gündemde. Esra Erol'da da gündeme gelen olaylar sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında yer almaya devam ediyor. İzleyicinin şok üstüne şok yaşadığı olaylara her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Stüdyoda işlenen konularla gündemden düşmeyen Esra Erol'da bugün yine skandal bir olayla gündeme geldi.

Reklam
Reklam

ATV ekranlarının izlenme rekoları kıran gündüz kuşağı programı Esra Erol’da yine herkesi şok eden bir konuyla gündemde. Esra Erol’da da gündeme gelen olaylar sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında yer almaya devam ediyor. İzleyicinin şok üstüne şok yaşadığı olaylara her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Stüdyoda işlenen konularla gündemden düşmeyen Esra Erol’da bugün yine skandal bir olayla gündeme geldi. Esra Erol’da canlı yayınına çıkan Mustafa, eşi Vesile’den boşanmak istediğini söyledi. Kendisi cezaevindeyken eşi Vesile’nin başka bir adamla davullu zurnalı düğün yaptığını iddia eden Mustafa’nın anlattıkları ağızları açık bıraktı. Peki, Esra Erol’da Vesile-Mustafa olayı nedir? Esra Erol’da Vesile kimdir? Vesile ve Mustafa boşanacak mı? Vesile iddialara ne diyecek? İşte detaylar…

Davullu Zurnalı Düğün Yapmışlar

Esra Erol’da stüdyosuna gelen Mustafa, eşi Vesile’nin kendisi cezaevindeyken Adem adındaki evli bir adamla davullu zurnalı düğün yaptığını iddia ederek boşanmak istediğini söyledi. Anlatılanlar karşısında hem sunucu Esra Erol hem de izleyiciler büyük bir şok yaşadı. Mustafa’nın anlattıklarının ardından Vesile canlı yayına telefon bağlantısı gerçekleştirerek Mustafa’nın iddialarına yanıt verdi.



Şiddet İddiası

Mustafa’nın canlı yayında anlattıklarına karşılık telefonla yayına bağlanan Vesile, Mustafa ile birbirlerini çok severek evlendiklerini ancak evlendikten sonra Mustafa’nın yasaklı madde kullanmaya başladığını ve içki içerek kendisine şiddet uyguladığını iddia etti. Eşi Mustafa cezaevinden çıktıktan sonra kızını yanına göndermek istediğini söyleyen Vesile, Mustafa’nın kızını almak istemediğini öne sürdü. Mustafa ise Vesile’nin bu iddialarını kabul etmediğini söyleyerek Vesile’nin kendisine 2,5 yaşındaki kızlarını yurda vereceğini söylediğini iddia etti.