Esra Erol programında avukat olan Hülya Kuran ve eşi Selami Kuran kimdir? Hülya Kuran ve çocukları

TAKİP ET

Esra Erol programında yorumcu olarak katılım sağlayan Hülya Kuran ve eşi merak edilmekte. Hülya Kuran ve eşi Selami Kuran kimdir? Detaylar haberimizde...

Reklam
Reklam

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol programı izleyici tarafından yakından takip edilmekte. Konuşmacı olarak katılım sağlayan Hülya Kuran ise merak edilmeye devam ediyor ve yaptığı açıklamalar da yakından takip ediliyor.

Hülya Kuran kimdir?
Hülya Kuran 1972 yılında Çanakkale'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini memleketi Çanakkale'de tamamlamıştır.
Üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi'nde tamamladıktan sonra 1996 yılından mezun oldu. Üniversiteden mezun olduğu yıl dünya evine giren Hülya Kuran kendisi gibi hukukçu olan Selami Kuran ile evlendi. 

Selami Kuran kimdir?
Avukat olan Hülya Kuran'ın eşi Selami Kuran hukuk profesörüdür. Çiftin bir erkek bir kız çocuğu vardır. Hülya Kuran ise özel bir avukatlık şirketinde çalışmaktadır. 
Erkek çocuklarının adı Ahmet Kuran kız çocukları ise Zeynep Kuran. Evleri de oldukça lüks olan çiftin arasında epey bir yaş farkı var gibi durmakta. Yıllar onları yıpratmış olacak çünkü aslında gerçek yaş farkı o kadar değil. 

Ahmet Faruk Kuran kimdir?
Ahmet Faruk Kuran çiftin iki çocuğundan birisidir. Ve tıpkı anne, babası gibi avukatlık yapmaktadır.  Ahmet Kuran Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası’nın Gençlik Kolları Genel Sekreterliğini yapmayı sürdürmektedir. Ahmet Kuran sosyal medyada da oldukça aktiftir. Ahmet Kuran'ın  twitter adresi ise;  @AvAhmetKuran  

esra erol hülya kuran ahmet faruk kuran