Esra Erol sezon finali ne zaman 2022? Esra Erol 'da ne zaman bitecek?

TAKİP ET

Esra Erol sezon finali ne zaman 2022? Esra Erol'da ne zaman sezon finali yapacak 2022? ATV ekranlarında Uzun yıllardan beri yayınlanan Esra Erol'la programında olaylar her gün izleyicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Bu özellikle son yılların en çok takip edilen gündüz kısa programlarından olan Esra Erol'da sezon finali de merak ediliyor. Peki, 2022 Esra Erol'da sezon finali ne zaman? Esra Erol ne zaman bitecek?

Reklam
Reklam

Esra Erol sezon finali mi yapacak? Esra Erol 2022 sezon finali ne zaman? ATV ekranlarında gündüz kuşağının en çok takip edilen programları arasında yer alan Esra Erol'da sezon finali bölümü merakla bekleniyor. İlgiyle takip edilen programını ne zaman sezon finali yapacağı hayranları tarafından da yoğun bir şekilde araştırılıyor. Esra Erol'da ne zaman sezon finali yapacak? Esra Erol sezon finali ne zaman 2022?
 

Esra Erol bu sezon bitecek mi, final mi?

Esra Erol final yapacak mı? Esra Erol bu sezon bitecek mi? Gündüz kuşağı programları ile ilgili sık sık final iddiaları dinleme geliyor. Ancak Esra Erol'da programı reyting rekorları kıran programları arasında yer alıyor. Bu nedenle Esra Erol'un bu sezon ekrana final yaparak veda etmesi pek mümkün gibi görünmüyor. Ancak Esra Erol’da programı sezon finali yapacak ve yaz arası verecek. Yani Esra Erol'da programı yaklaşık 2 ay gibi bir sürede ekranlarda olmayacak.

Esra Erol ne zaman sezon finali yapacak 2022?

Esra Erol bu sezon finali biraz ertelenecek gibi görünüyor. Bugüne kadar hep Haziran ayının son haftasında sezon finali yaparak ekrana veda eden Esra Erol'un, bu yıl Kurban Bayramı'nın hemen öncesinde yani Temmuz ayının ilk haftasında sezon finali yapacağı tahmin ediliyor. Esra Erol programı geçtiğimiz yıl 25 Haziran 2021 tarihinde sezon finali yaparak ekranlara ara vermiş ağustos ayının son haftasında da ekranlara geri dönmüştü.