Esra Erol'un kredisi bitti rezalete çanak tuttu paket oldu! Şiddeti milyonlara yaşatan Esra Erol tarihe gömüldü! Atv bavulunu verdi eline

TAKİP ET

Hafta içi her gün atv'nin akşam kuşağında izleyici karşısına çıkan Esra Erol'da, Nurgül ve Adil arasında yaşanan şiddet olayının ardından son dakika kararı alındı.

Reklam
Reklam

Kariyerine evlilik programı sunucusu olarak başlayan Esra Erol şimdilerde aile içi konulara değindiği programıyla izleyici karşısına çıkıyor. Hafta içi her gün, saat 16:20’de izleyici karşısına çıkan, dediğindiği konu ve konuklarla adından sık sık söz ettiren, basında da kendisine yer bulan Esra Erol ve programı bu kez bir kadına şiddet olayıyla gündeme geldi. Hem de milyonların gözü önünde canlı olarak yayınlayarak. Flash TV ekranlarında ilk kez izleyici karşısına çıkmıştı Esra Erol. Evlilik programı formatını Türk televizyonlarında yeniden dirilten isim olarak tarihi geçen Esra Erol sonrasında yürü ya kulum diyerek, kariyer basamaklarını ikişer üçer adım birden çıkmaya başladı. Star Tv’de de program yaptıktan atv’ye geçen Esra Erol o gün bugündür atv ekranlarında macerasına tüm hızıyla devam ediyor. RTÜK’ün evlendirme programlarına resti çekmesinin ardından programının formatını evlilik formatından ailevi konulara çeviren Esra Erol, ekranlardaki yayın macerasına tüm hızıyla devam ediyor. Kimi zaman takdir toplayarak, kimi zaman da yerden yere vurularak.

Müge Anlı ile Esra Erol Kuliste Birbirine Girdi! Olay Gönderme Sonrası Skandal Kavga!





 

MİLYONLARIN GÖZÜ ÖNÜNDE ŞİDDET


Şimdilerde programa başvuran ailelerin sorunlarını çözmekle uğraşan ve zaman zaman da sosyal sorumluluk projerlerine el atan Esra Erol önceki akşam yayınlanan bölümde yaşananlar sonrası adeta tefe kondu. Genç yaşta Adil adlı kişiyle evlendirilen Nurgül adlı bir kadın boşanmak için Esra Erol’un programına başvurdu. Adil ve Nurgül, boşandıktan kısa bir süre sonra da yine Esra Erol canlı yayınında bir araya geldi. Ancak yaşanacaklardan henüz kimsenin haberi yoktu.

Eski eşler konuştukları sıra bir anda gerilim arttı. Adil eski eşi Nurgül’e ‘ben evliyken başka erkeklere çıplak fotoğraflarını atmışsın’ deyince ortalık karıştı. Nurgül bu ithamları reddedip, Adil’in yasak aşkı hakkında açıklamalarda bulunmaya başlayınca sinirlerine hakim olamayan Adil, milyonların gözü önünde Nurgül’e saldırdı. Nurgül’ü saçlarından tutup yerlerde sürüklediği o anlar, reji tarafından yayınlanınca da olanlar oldu. Hatta avukat Hülya Kuran bile deliye döndü.



Reklam dönüşü Adil, eski eşinden özür dilemeyi de reddetti. Nurgül’ün milyonların önünde yaşadıklarının anbean canlı olarak ekrana getirilmesi çok eleştirilirken RTÜK harekete geçti. Sosyal medyada Esra Erol’un programının bu sezon itibariyle yayından kaldırılacağı iddiaları ortaya atıldı. Esra Erol’un programına ne olacağı ise merak konusu.