Esra Erol'un kurgu olduğu iddia edildi! Esra Erol'da Fatma olayı kurgu mu?

TAKİP ET

Esra Erol'a zihinsel engelli kızını aramak çıkan anne ve kızı Fatma gündem de sıkça konuşuldu. 2 çocuk babası Ahmet'e kaçan Fatma yaşadıklarını Esra Erol'da canlı olarak anlattı. Zihinsel engelli 19 yaşındaki Fatma'yı ekranlarda konu haline getirildiği düşünülürken Esra Erol kurgu mu sorularına neden oldu. Esra Erol kurgu mu? Esra Erol gerçek mi? İşte konu hakkında detaylar haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Uzun süre önce Esra Erol programına başvuran anne Melahat Oruç kızını aramak için mücadeleler verdi. Kızını bulmak için Esra Erol'dan yardım isteyen anne Fatma'yı bularak stüdyoya getirdi. Bunun üzerine zihinsel engelli kızın hareketleri ve konuşmaları her yerde gündeme gelmeye başladı. Esra Erol bu olayı reyting için kullandı haberlerinden sonra izleyiciler Esra Erol kurgu mu? Esra Erol gerçek değil mi sorularını sormaya başladı. 

Fatma'nın Ahmet'in hamile kaldığı öğrenilmesi üzerine Fatma ailesinin yanına gitti. Ahmet tarafından saçları kazıtılan Fatma'nın psikolojik baskı gördüğü bilinmektedir. Bunun üzerine Ahmet sosyal medya üzerinden canlı yayın açarak Fatma'nın yanında olduğunu gösterdi. 

İkili izleyiciler tarafından gelen soruları yanıtlarken Fatma ailesiyle konuşmadığını söylerken Ahmet ise Esra Erol programının kurgu olduğunu iddia etti. Fatma'nın programda zorla konuşturulduğunu söylerken Fatma konu hakkında sessiz kaldı. 

esra erol kurgu mu esra erol gerçek değil mi esra erol fatma