Esra Erol'un programında şok eden iddia: Karım bebeğimizi öldürüp poşete koydu!

TAKİP ET

Gaziantep'te yaşayan İsmail Panoğlu, Esra Erol'un hazırlayıp sunduğu programa katıldı ve kendisini yakın akrabasıyla aldatıp daha sonra 2 çocuğunu da alarak evi terk eden eşi Rümeysa'nın çocuklarına zarar vereceğini söyledi. Panoğlu, bir bebeğinin karısı tarafından öldürüldüğünü de iddia etti.

Reklam
Reklam

ATV ekranlarının en sevilen programlarından biri olan Esra Erol'da bugün duyanların kanını donduran bir iddia ortaya atıldı. Evi terk eden karısının yanında götürdüğü çocuklarına zarar vereceğini söyleyen İsmail Panoğlu, eşinin yeni doğan bebeğini öldürüp poşete koyduğunu iddia ederek şu an çocuklarının canın tehlikede olduğunu söyledi.


Gaziantep'te yaşayan İsmail Panoğlu, Esra Erol'un programına katılarak eşi Rümeysa'nın kendisini yakın bir akrabasıyla aldattığını ve bu aldatmayı da gözleriyle gördüğünü söyledi. Olayın hemen ardından 2 çocuğunu da alarak eşi Rümeysa'nın evden kaçtığını anlatan İsmail Panoğlu, çocuklarının şu an tehlike altında olduğunu söyledi.

Panoğlu, eşinin ilk çocuğunu öldürdüğünü öne sürdü ve o zaman evli olmadıklarını kaçarak yanına geldiğini, bir süre sonra da babasının evine geri döndüğünü söyledi. Hamile olduğunu bilmediğini ve babasının evindeyken bebeğe doğum yaptığını, doğum yaptıktan sonra da bebeği öldürüp poşetle attığını evine gelen polislerden öğrendiğini ifade eden İsmail Panoğlu, Rümeysa'nın ailesinin zoruyla evlendiklerini anlattı. 


İsmail Panoğlu, canlı yayında karısının 'Çocukları da kendimi de öldüreceğim' dediğini söylerken bu şoke eden iddia karşısında seyirciler ve Esra Erol buz kesti.

Canlı yayına telefonla bağlanan Rümeysa, ise Esra Erol’un ceza aldın mı sorusuna 16 yaşında olduğunu ve bu durumunda kimseyi ilgilendirmediğini söyledi.

 

Esra Erol İsmail Panoğlu