Esra Ezmeci'nin anlattıkları Armağan Çağlayan'ın ağzını açık bıraktı

TAKİP ET

Ünlü Psikolog Esra Ezmeci son dönemlerde sosyal medya hesabından İtiraf et isimli etkinliği yapıyor ve çok konuşuluyor. Esra Ezmeci'ye gelen itiraflar sosyal medyaya da bomba gibi düşüyor. Son dönemlerin çok konuşulan isimleri arasında yer alan Esra ezmeci bu defa da Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalındaki programına katıldı. Esra Ezmeci'nin anlattıkları Armağan Çağlayan'ın ağzını açık bıraktı.

Reklam
Reklam

Uzman klinik Psikolog Esra ezmeci, Armağan Çağlayan'ın programına konuk oldu not özellikle son dönemlerde sosyal medya hesabından yaptığı etkinliklerle +18 itirafları gündeme taşıyan Esra Ezmeci, Armağan Çağlayan'ın programında da anlattıkları ile herkesi hayrete düşürdü. Esra Ezmeci, aynı zamanda Instagram hesabından gelen itirafların senaryo olup olmadığına ilişkin de açıklamalarda bulundu.
 

Sorabilecekleri kimse yok

Sosyal medyadan kendisine gelen mesajların büyük çoğunluğunu senaryo olduğu yönünde iddialar olan Esra Ezmeci, insanların kendisine cinsellik olduğunu çünkü soracak başka kimseleri olmadığını söyledi. Tamamen kendisine gelen gelecek mesajları yayınladığını söyleyen Esra Ezmeci, daha uç sorular olduğunu fakat bunları yayınlanmadığını söyledi.
 

En şaşırtan itirafı açıkladı

Armağan Çağlayan aynı zamanda Esra Ezmeci ve bugüne kadar seni en çok şaşırtan hikaye neydi sorusunu da yöneltti. Esra ezmeci, özellik ve kayınvalidelerin yaptıklarına çok şaşırdığını belirterek bazı kayınvalidelerin Haftanın üç günü oğlu ile yatmak istediğini söyledi. Gelininin iç çamaşırlarını çalan ve kendi kocası için onları giyen kayınvalideler olduğunu da belirten Esra ezmeci, özellik ve kayınvalide hikayelerine çok şaşırdığını söyledi. Esra Ezmeci’nin anlattığı bu hikaye karşısında Armağan Çağlayan şaşkına dönerken bir kez daha anlatmasını istedi.