Estetik yaptırmadım diyen Bensu Soral'a hayranlarından fotoğraflı hatırlatma

TAKİP ET

TV8 ekranlarında sezonun iddialı yapımlarından Tuzak dizisinde başrol oynayan Bensu Soral Geçtiğimiz günlerde estetik iddiaları ile gündeme gelmişti. Güzel oyuncu yayınlanan videosunun ardından estetik yaptırmadığını söyledi ancak hayranları eski dosyaları açtı.

Reklam
Reklam

Acun medyanın TV8 ekranlarında yayınlanmaya başladığı yeni dizisi Tuzak’ta Ceren karakterine hayat veren Bensu Soral son dönemlerde estetik iddiaları ile gündeme gelmeye devam ediyor. Akın akınözü ve Talat Bulut ile başrolde yer alan güzel oyuncu, yayınlanan bir videosu ile hayranlarından tepki görmüştü. Ancak Bensu Soral estetik yaptırmadığını videoda kendisini gördüğünde kendisinin de estetikli olduğunu düşündüğünü Ancak böyle bir şey olmadığını söyledi. Ünlü oyuncunun bu açıklamaları sonrası hayranları da fotoğraflarla cevap verdi.

ESTETİK YAPTIRMADIM DEMİŞTİ

Güzel oyuncu Bensu Soral estetik iddialarına sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile cevap verdi. Hiçbir şekilde estetik operasyon geçirmediğini söyleyen Bensu Soral iddiaları yalanladı. Ancak takipçilerinden bu açıklama üzerine bomba yorumlar geldi. Bensu Soral'ın eski fotoğraflarını paylaşan takipçileri, fotoğraftaki değişime dikkat çekti.