Ethereum Name Service Coin Nedir?

TAKİP ET

Ethereum NS, son 24 saat içerisinde yüzde 7,14 oranında bir düşüş yaşadı. Ethereum NS, son bir saat içinde de yüzde 2,73 oranında bir düşüş daha yaşadı. Ethereum NS yaşadığı bu düşüşler 1 ENS Coin 517 TL oldu.

Reklam
Reklam

Ethereum Name Service ENS) Coin nedir? 

Ethereum NS, insan tarafından okunabilen kripto adresleri ve merkezi olmayan alan adları için bir protokol olan Ethereum Name Service yöneten bir Ethereum belirtecidir. ENS, protokolde yapılacak değişikliklere önermek ve onaylamak için kullanılacaktır. 

ENS, Ethereum blok zincirine dayalı olan adlandırma sistemidir. Açık, dağıtılmış ve genişletilebilir özellikler Ethereum NS’nin işi ‘john.eth’ gibi insan tarafından okunabilen adları ve kripto para birimi adresleri, içerik karmaları ve meta veriler gibi makine tarafından okunabilen tanımlayıcılarla eşleşmektedir.  

ENS ayrıca ‘ters çözümü’ destekleyen kurallı adlar veya arabirim açıklamaları gibi meta verilen Ethereum adresleriyle ilişkilendirilmeyi mümkün kılmaktadır. 

Ethereum NS hedefleri İntenet’in Etki Alanı Adı Hizmetine (DNS) benzeyen, fakat Ethereum blok zinciri tarafından sağlanan yetenekler ve kısıtlamalardan dolayı önemli ölçüde farklı bir mimariye sahiptir.  

DNS’ye benzer, ENS de alan adı verilen noktayla ayrılmış hiyerarşik adlar sistemi üzerine çalışır. Alan sahibi, alt alanlar üzerine tam kontrole ve bunu kendisi veya başkaları için yapılandırma yeteneğine sahip olacaktır. 

Ethereum NS nasıl kullanılır? 

Kayıt şirketi, “eth” ve “.test” gibi yalnızca bir alana sahip ve bu alanın alt alanlarını kullanıcılara veren akıllı bir sözleşmedir. Herkes, bu kayıt şirketi sözleşmelerinin getirdiği kurallara uyarak kendi kullanımı için bir alan adının sahipliğini elde edebilir. 

Ethereum NS Token iyi bir yatırım tercih mi? 

Şu anda ekip, 12 ulusun ana dillerini destekleyerek kullanıcıları dünya çapında genişletmeyi hedeflemektedir. Çok sayıda potansiyel müşteriye hizmet etmek için gelecekte daha fazla entegre olacaklar. 

Topluluğa yaptıkları cömert airdropların ardından daha fazla sayıda insan Ethereum Ad Hizmetine tanımaya başlıyor. ENS başına mevcut fiyat şu anda 58 dolar ve ENS jetonlarınızı henüz talep etmediyseniz, hesabınıza airdrop olarak gönderilen toplam değer 25.000 dolara ulaşabilir. 

ENS Coin görevi nedir? 

Ethereum Name Service Coin’in görevi, Sigel.eth gibi insan tarafından okunabilen adları, Ethereum adresleri, diğer kripto para birimi adresleri, içerik karmaları ve meta veriler gibi makine tarafından okunabilen tanımlayıcılarla eşlemektir. 

Ethereum Name Service görevi, Sigel.eth gibi insan tarafından okunabilen adları, Ethereum adresleri, diğer kripto para birimi adresleri, içerik karmaları ve meta veriler gibi makine tarafından okunabilen tanımlayıcılarla eşlemektir. 

Kripto para yatırımının 3 ilkesi 

Bir kripto para birimini analiz etmenin milyonlarca farklı yolu bulunmaktadır. Fakat her şey bu 3 ilkeye bağlıdır. İyi takım ENS, 2017’den bu yana vardır. Sektördeki en iyi yeteneklerden bazılarına sahiptir. 

Eğer, Web3’e gerçekten hakim değilseniz, muhtemelen hemen tanıyacağınız herhangi bir isim olmayacaktır. Fakat onların hakkında, sayfalarına bakarak bu şeyin arkasında kimin olduğuna dair gerçekten fikir sahibi olabilirsiniz. 

En iyi kısım ise Ethereum Vakfı ile ortak olanlar. Bu sektördeki nihai onay damgası budur. Ethereum kazanırsa, ENS de kazanır. 

Aktif topluluk 

Bu, airdrop’tan çok önce inanılmaz bir üründü. Size Web3’te kendi adınızı yaratma yeteneği verdi. 

Bir Twitter hesabı oluşturduğunuzu ve bu rastgele kullanıcı adlarından birine sahip olduğunuzu hayal edin. Ve saklamak zorundaydın. Bu berbat olurdu, değil mi? Ethereum adresleri varsayılan olarak böyledir. Ama ENS bunu düzeltti. Ama bekle, daha iyi olacak. 

ENS kullanarak web sitelerini bile barındırabilirsiniz. Tamamen merkezi olmayan. ENS, Web3’ün yapı taşı olacak. Çünkü insanlar zaten kullanıyor. Kripto Twitter’ın bir parçasıysanız, çoğu kişinin .eth adını kullandığını zaten görmüşsünüzdür.  

Çalışan ürün 

ENS, birçok kripto projesinden farklıdır. Daha önce uzun bir çalışma ürünü vardı hiçbir belirteç satın almaya çalıştı. Çoğu proje tersine çalışır. Çalışan bir ürün sözü veriyorlar ve yatırımcılardan asla hiçbir şey yapmayabilecek bir jeton almalarını istiyorlar. (CARDANO, LOL)ENS, daha kimse talep etmeden çok önce çalışan bir ürün teslim etti. 

ENS ne kadar yükselecek? 

ENS’nin maksimum 100 milyon jeton kaynağı vardır. Şu anda 40 dolardan işlem görmektedir. Twitter ve Discord’daki çoğu kişi, jeton başına fiyatın muhtemelen 100 doları aşacağını kabul ediyor. Fakat bazıları bunun çok daha yükseğe çıkacağını iddia ediyor. 

Uniswap ile olan tüm benzerliklerini hatırlıyor musunuz? Uniswap’ın ~16 Milyar Dolarlık bir piyasa değeri var.ENS benzer bir boyuta büyürse, token başına 1 bin dolarlık bir fiyat anlamına gelir. Ve bu tamamen makul bir beklenti. Özellikle daha geniş eğilim göz önüne alındığında. Kripto patlıyor. Çoğu madeni para, tüm zamanların en yüksek fiyatlarındadır. Ve insanlar ENS gibi daha küçük projeler üzerinde spekülasyon yapmak için Bitcoin ve Ethereum’dan kar elde etmek isteyecekler.  

Aslında şu anda ENS satın almak zor. Çoğu DEX’te veya Gate.io’da mevcuttur, ancak bu kadar. Kaçınılmaz Coinbase listesini aldığında ENS token ne olur?  

ens ens coin kripto para ethereum name service coin ethereum name service