Ev Hanımlarına Müjde! 50.000 TL İhtiyaç Kredisi Yolda

TAKİP ET

Ev hanımları için yapılan yardım ve ödemelerin sayısı gün geçtikçe artıyor.

Reklam
Reklam

Şimdide 50.000 TL kredi paketi yolda, üstelik nakit ödemeli seçenek ile ön plana çıkacak ve hemen ödemeli bir şekilde verilecek! Şartları, detayları ve dikkat edilmesi gereken konu başlıklarını sizin için bir araya 
topladık. 

Kefilsiz ve Şartsız Çalışmayan Ev Hanımları İçin Kredi Desteği | Müjde!

Malum olduğu üzere, ev hanımlarının kredi çekmeleri mümkün değildir. Son dönemlerde kredi şartlarının ağırlaşması ile birlikte kredi kullanmak için bir takım şartları sağlamak zorunluluk halini almıştır. Hal böyle olunca hızlı bir şekilde bu şartları sağlamak ve ona göre kredi kullanmak son derece önemli bir konu başlığı olarak dikkatleri üzerinde toplar. 

Bazı belgelerin bir araya toplanması, gerekli olması durumunda ise kefillerin ayarlanması kredi çekmek için önemlidir. Tüm bankaların kredi verebilmek için merkezi kredi puanının belli bir rakam civarında olmasına dikkat ettiklerini söyleyebiliriz. Bu sebeple hızlı bir şekilde kredi kullanabilmek için dikkat edilmesi gereken bu konuların önem arz ettiğini belirtilmektedir. 

Eğer kredi puanınız bu ortalama da olmaz yada aşağıda olursa bankalar çoğunlukla kredi kullanmanıza izin vermeyeceklerdir. Hal böyle olunca bir kazanç beyan edilemeyeceği için bankalardan ev hanımları kredi kullanamazlar. Oysaki, bazı bankalar ev hanımlarının da ekonomiye katılmalarını sağlamak amacıyla kredi kampanyası ile karşımıza çıktı. İşte bu kampanyanın detayları!

Ev Hanımları Nasıl Hızlıca Kredi Çekerler Bu Mümkün mü?

Bazı bankaların ev hanımları için kredi seçeneğini güncellediğini ve buna göre bir kredi fiyatlandırması çıkardıklarını söyleyebiliriz. Şimdi sizin için detaylı bir şekilde ev hanımlarına kredi veren bankalar hakkında detaylı bir bilgilendirme yapalım.

İNG Bank Ev Hanımı Kredi Avantajı

Hiç şüphesiz İNG Bank son dönemlerde kadınların en fazla yanında olan bankalar arasında yer alıyor. Bu banka 10.000 TL’ye kadar kredi veriyor. Bankadan aldığınız kredi için geri ödeme tutarı 15.400 TL olurken vade sayısı ise 36 olarak belirlenmiş. Faiz ile ilgili daha fazla bilgi almak isterseniz de %2.09 olduğunu söyleyebiliriz. 

Akbank Ev Hanımı Kredi Desteği

Ev hanımlarına kredi desteği veren bir diğer banka da Akbank oldu. Akbank için aylık faiz oranı %2.11 olurken, 36 aya kadar vade ile krediden faydalanmanız mümkün oluyor. Akbank için tutar ise 10.000 TL kredide geri ödeme tutarı 15.500 TL oluyor. Bu banka için aylık olarak ödenmesi gereken taksit tutarı ise sadece 430 TL!

Bankalar, krediler ve avantajlı seçenekler hakkında bilgilendirmeler yapmaya devam edeceğiz. Bizi takip edebilirsiniz. Özellikle ev hanımlarına kredi, hibe, proje desteği gibi konular söz konusu olduğunda sizin için detaylı bir şekilde araştırma yaparak bilgilere ulaşmanızı sağlayacağımızdan emin  olabilirsiniz.