Ev sahibi olmak isteyen emeklilere bankalardan müjde! Emekliler düşük faiz ve 1576 TL taksitle ev sahibi olacak

TAKİP ET

Ev sahibi olmak isteyen emeklilere bankalardan müjdeli bir haber geldi. Bankalardan yapılan açıklamalara göre emekliler düşük faiz ve 1576 TL taksitle ev sahibi olacak. İşte konunun ayrıntıları...

Reklam
Reklam

Ev sahibi olmak isteyen fakat senelerdir bu hayalini gerçekleştiremeyen vatandaşlar bankaların konut kredilerini dikkatli bir şekilde araştırmaya devam ediyor. Bazı bankalar ise emeklilerin ev sahibi olma hayalini gerçekleştirmesi adına harekete geçti. Buna göre avantajlı ve ekonomik ödeme koşullarıyla sağlanan konut kredileri emekli vatandaşları bekliyor. Söz konusu bankaların başını Ziraat Bankası, QNB Finansbank ve  Halkbank çekiyor. Emekliler ise bu haberle birlikte konu hakkında daha fazla detaya ulaşmaya çalışıyor. 

Bankalardan Düşük Faizli Kredi Müjdesi
Ev sahibi olmak adına acil nakit ihtiyacı arayışına giren emekli vatandaşlara müjdeli haber QNB, Ziraat Bankası ve Halkbank’tan geldi. İşte bankaların kampanyaları hakkında detaylar:
Ziraat Bankası
Maaşlarını Ziraat Bankası’na taşıyan vatandaşlara ‘’Emeklinin Artısı Kredi Paketi’’ kampanyası kapsamında yüzde 1,29’dan başlayan faiz oranları ve 120 aya varan vade seçenekleriyle 100 bin TL’lik konuk kredisi verilecek. Bu kredi aylık 1.642 TL’lik taksitlerle ödenebilecek.
QNB Finansbank 
Avantajlı kredi fırsatları sunan bankalardan birisi olan QNB Finansbank maaşlarını kendilerine taşıyan emeklilere yüzde 2,32’den başlayan faiz oranları ve 180 aya varan vade seçenekleriyle konut kredisi fırsatı sağlıyor. Bu konut kredisi aylık 2.357 TL’lik taksitler halinde ödenebilecek.
Halkbank
Halkbank ‘’Hesaplı Evim Konut Kredisi’’ kampanyası kapsamında ikinci el konut alacak emeklilere yüzde 1,29’den başlayan faiz oranları ve 120 aya varan vade seçenekleriyle 100 bin TL’lik konut kredisi verecek. Söz konusu konut kredisi aylık 1.642 TL’lik taksitler halinde ödenebilecek.

konut kredisi emekli banka faiz