Evde nikah şekeri paketleme işi nedir, nasıl yapılır?

TAKİP ET

Evden çalışarak aile bütçesine katkı sağlamak isteyen kişiler evde nikah şekeri paketleme işi nedir, nasıl yapılır araştırıyor. Sizlerde haberimizi inceleyerek evde nikah şekeri paketleme işi hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Reklam
Reklam

Pandemi döneminde ev ekonomisine katkı sağlamak isteyen kişi sayısı arttı. Bu kapsamda evde yapılabilecek işlerden biri olan nikah şekeri paketleme işi öne çıkıyor. Bu gibi işlerde ev ortamında firma tarafından verilen ürünler paketlenerek firmaya teslim edilir. Firmalar bu iş için paket başına ödeme yapmaktadır.
Evde nikah şekeri paketleme işi nasıl yapılır?
Nikah şekerleri, düğünlerde davetlilere hatıra olarak verilen bir üründür. Günümüzde nikah şekeri yalnızca nikahlarda değil söz, nişan, sünnet ve doğum günlerinde de davetlilere verilmektedir. Evde nikah şekeri paketleme işi yapmak isteyen kişiler öncelikle bu işi yapan firmaya başvuru yapmalıdır. Daha sonra, nikah şekerinin nasıl olacağı hakkında sipariş veren kişiden yeterli bilgi alan firma, bunu iş yapan kişiye iletir.
Malzemeler bir yetkili tarafından kişiye ulaştırılır ve talep edilen nikah şekeri modeli uygulamalı olarak gösterilir. Nikah şekerleri talep edilen şekilde hazırlandıktan sonra düzenli bir şekilde paketlenir ve koliye yerleştirilir. Firma tarafından görevlendirilen kişi, adrese gelerek kolileri teslim alır.
Evde nikah şekeri paketleme işi ne kadar kazandırır?
Evde nikah şekeri paketleme ücreti firmalara göre farklılık gösterir. Nikah şekeri paketlemesi, siparişe göre olduğu için yapılacak sayı bellidir. Genellikle her bir nikah şekeri için belirlenen ücret 1 TL’dir. Buna göre her 100 nikah şekeri paketlediğinizde 100 TL ek gelir elde edilir. İşi düzgün ve doğru yapan kişi, siparişlerini artırarak firma tarafından daha fazla tercih edilir ve bu da daha fazla kazanç sağlamayı mümkün kılar.
Evde nikah şekeri paketleme işi hangi illerde yapılır?
Evde nikah şekeri paketleme işi Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul, İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye ve Düzce illerinde bulabilirsiniz.
Nikah şekeri paketleme, özellikle yaz aylarında oldukça rağbet gören bir iş koludur. Yaz aylarında düğünlerin ve nikahların artması nedeniyle evde nikah paketleme işi oldukça sık yapılmaktadır. Sizde evde nikah şekeri paketleme işi yapmak istiyorsanız firmalara bizzat başvuru yapabilir ya da internet üzerinde yayınlanan iş ilanlarına yönelebilirsiniz.
 

evde nikah şekeri paketleme paketleme işi