Evde paketleme işi nedir? Evde paketleme işini kimler yapabilir?

TAKİP ET

Aktif gelirin yanında ek gelirler de bulunmaktadır. Ek gelir sağlayan işler merak edilmektedir. Evde paketleme işine ilişkin detaylar merak edilmektedir. Evde paketleme işi nedir? Evde paketleme işini kimler yapabilir? Bu haberimizde evde paketleme işine ilişkin detayları sizler için derledik. İşte evde paketleme işinin detayları...

Reklam
Reklam

Milyonlarca ev hanımı, öğrenci ve işsiz vatandaş yeni işe alım duyuruları ve koşulları arıyor. Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR), evden çalışanlara 6 bin TL'ye varan ek iş fırsatlarını açıkladı. İŞKUR bu pozisyonlara başvurmak isteyenler için iş ilanı yayınladı. Web sitesi üzerinden başvuru kapandığında aylık geliriniz 2000 TL ile 6000 TL arasında olabilir. 

Evde paketleme işi 

Evden ek iş veya paketleme işi yapmak isteyenler İŞKUR web sitesinden sisteme giriş yaparak başvuruda bulunabilirler. Sisteme giriş yaptıktan sonra part-time seçeneğini dikkatli seçmelisiniz.

Erkek adayların ev paketleme işlerine başvurabilmeleri için askerlik hizmetini tamamlamış olmalarına rağmen, 18 yaşını doldurmuş ve 50 yaşını doldurmamış olmaları, anayasal düzene karşı suçları bulunmamaları, ayıp suçları işlememiş olmaları ve varsa kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmaları gerekmektedir.

evde paketleme işi evde paketleme işi nedir?