Evde tükenmez kalem paketleme işi nasıl yapılır?

TAKİP ET

Son dönemlerde birçok kişi evde paketleme işi yaparak ek gelir sağlıyor. Evde yapılan paketleme işinin başında ise tükenmez kalem paketleme geliyor. Peki, evde tükenmez kalem paketleme işi nasıl yapılır? İşte tüm detaylar…

Reklam
Reklam

Ek gelir kazanmak isteyen kişiler genellikle evde paketleme işlerini tercih ediyor. Evde paketleme işlerinden birisi de tükenmez kalem paketlemedir. Tükenmez kalem parçalarının birleştirilerek kutulara koyulması işinden ek gelir kazanmak oldukça kolay ve rahattır.

Evde tükenmez kalem paketleme işi nasıl yapılıyor?
Bu işi yapmak isteyen kişiler konuyla ilgili iş ilanı koyan firmalara başvuru yapmalı. Ardından işi aldığınız zaman firmalar görevli eşliğinde size tükenmez kalem paketlemeniz için gereken bütün malzemeyi iletecektir. Tükenmez kalem paketleme işinde kalemler bütün olarak değil parça olarak size iletilir. Bundan dolayı işe kalem parçalarını birleştirerek başlamanız gerekiyor. Tükenmez kalemler 3 bölümden oluşmaktadır, uç kısım, arka kısım ve iç  kısım. Bu bölümleri nasıl birleştireceğiniz konusunda görevliler malzeme teslimi sırasında sizi bilgilendirir. Birleştirme işlemi sonrasında tek yapmanız gereken kalemleri renkleri ve şekillerine göre kutulara yerleştirmektir.
Evde tükenmez kalem paketleme işinin kazancı ne kadardır?
Bu iş çok kolaydır ancak kazanacağınız miktar yaptığınız paketleme sayısına göre değişiklik gösterir. Firmalar kutu başına bir fiyat belirliyor ve bu fiyatlar firmalara göre değişiyor. Genellikle, 100 kutu paketlenen tükenmez kalemler için 50 TL’lik bir ücret verilmekte. Günde 200 paket yapan bir kişinin kazancı 100 TL olur. Bu ücret haftalık 700 TL’den aylık 2100 TL’ye denk gelir.
Evde tükenmez kalem paketleme işinin olduğu iller
tükenmez kalem paketleme işleri şu illerde vardır;
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Amasya Ankara Antalya Artvin Aydın Balıkesir Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Isparta Mersin İstanbul İzmir Kars Kastamonu Kayseri Kırklareli Kırşehir Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Kahramanmaraş Mardin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Şanlıurfa Uşak Van Yozgat Zonguldak Aksaray Bayburt Karaman Kırıkkale Batman Şırnak Bartın Ardahan Iğdır Yalova Karabük Kilis Osmaniye Düzce.
 

evde tükenmez kalem paketleme işi nasıl yapılır evde tükenmez kalem paketleme işi başvuru