Evdekiler (The Owners) filmi neyi anlatmaktadır? Filmin konusu ve oyuncu kadrosu

TAKİP ET

Evdekiler (The Owners) filminin konusu, yorumu, IMDb puanı ve fragmanı gibi detayları sizler için derledik. Filmin detaylı yorumu yazımızda...

Reklam
Reklam

Fransız bir çizgi roman serisinden uyarlanan filmin yönetmenliğini Julius Berg yapmaktadır. Bu film genç soyguncu çetesini anlatmaktadır. Bu soyguncu çetesi kanlı bir gecenin içinde kalır ve film burada başlar.

Bu çete çevresindekilerden bazıları paraya ihtiyaç duyar bazıları da heyecana. Nathan, Terry ve Gaz isimlerinde üç kişilik arkadaş grubu son zamanlarda soygunculuk mesleğini merak sararak zamanlarını bununla geçirmekte ve bu sayede de paraları ve aksiyonları hiçbir şekilde sınırlanmamaktadır. Bu arkadaş grubundan bazıları sadece ailesine boyun eğmek istememektedir. Bazıları ise arkadaşlarına yardım etmek için bunları yapmaktadır.

Bu ekip üyeleri yaşlı bir çiftin evlerinden tatil için çıktığını gördükten sonra bir maceranın içine sürüklenirken bulurlar kendilerini. Bu maceraya Mary karakteri de dahil olur. Bu heyecanlı soygun ise filmin ana temasını oluşturmaktadır.

Evdekiler filminin konusu

Ev sahiplerinin gittiğiniz sanarak eve giren çete üyeleri ev sahiplerinin tekrar eve dönmeleri ile bir saklambaç oyununun içerisinde bulurlar kendilerini. Sonrasında ise ev sahiplerinin karşısına geçerek istediklerini onların yüzlerine bakarak söylerler. Görünen o ki ev sahipleri bayağı zengindir. Ancak görünen o ki ev sahiplerinin sadece parası değil farklı olan birkaç özelliği de vardır. Ve bu ev sahiplerinin başlatmış olduğu psikolojik savaş kanlı bir savaşa doğru ilerlemeye devam eder.

Hırsızlık ile başlayan hikaye oyuncuların kusursuz iş çıkarması ile mükemmel bir hale bürünür. Karakterler arasındaki yapılarının farklılığından dolayı normalde de birbiriyle uyumlu olmadıkları için yapacakları soygununda mükemmel olması ne yazık ki beklenemezdi. Bu noktada ise Richard ve Ellen karakterine hayat veren Sylvester McCoy ve Rita Tushingham efsanevi bir oyunculuk sergiler. V soygun yapmak için kendi istekleri ile girdikleri bu evden kaçmak isteyecekler. Yaşlı bir çift olan ev sahibinin psikolojik savaşına karşılık vermeye çalışırken aynı zamanda hayatta kalmakla da uğraşacaklar.

IMDb: 4,9 / Güncel puana tıklayarak ulaşabilirsiniz

Filmin oyuncu kadrosu

Maisie Williams – Mary / Jane

Sylvester McCoy – Richard Huggins

Rita Tushingham – Ellen Huggins

Jake Curran – Gaz

Andrew Ellis – Terry

Ian Kenny – Nathan

Stacha Hicks – Jean ve diğer.

.

 

evdekiler the owners film yorumu