Evini satıp kripto para yatırımı yapan emlakçı intihar etti! Dikkat çeken notu…

TAKİP ET

Esenyurt'ta yaşayan, emlakçı Eyüp Çobanoğlu kripto paraya yatırım yaptı, zarar edince canına kıydı. 23 yaşındaki genç emlakçı, sattığı bir evden aldığı ücret ile birlikte kripto para borsasına yatırım yapmaya karar verdi. Son günlerde kripto paralarda yaşanan düşüşün ardından çok fazla zarar edince tabancayla yaşamına son verdi. Geriye kalan tek şey sosyal medyadan paylaştığı not oldu…

Reklam
Reklam

Emlakçılık işiyle ilgilenen Eyüp Çobanoğlu, sattığı evden aldığı para ile kripto yatırımı yaptı, zarar etmesinin ardından intihar etti. 23 yaşındaki Çobanoğlu, sosyal medyadan durumuna ilişkin bir yazı paylaştı…
Olay dün akşam üstü civarında Esenyurt Örnek mahallesinde yaşandı. Lüks sitede yaşayan Eyüp Çobanoğlu, bir yıl önce kendi ait daireden aldığı para ile kripto borsasına girdi. 600 bin TL para ile kripto borsasına giren Çobanoğlu, ilk dönemler kazanç sağladı. Fakat geçtiğimiz günlerde büyük bir düşüş yaşayan kripto paranın ciddi kayıplar yaşatması, onun yaşamını bitirmesine neden oldu.
Ailesiyle problem yaşadı ve bunalıma girdi
Yaptığı 600 bin TL’lik büyük yatırımı hemen hemen sıfırlayan Çobanoğlu, ailesiyle de problemler yaşadı. Bunların ardından büyük bunalıma giren genç, sosyal medyadan şu sözleri yazdı; “En büyük mezar insanın kalbine gömdükleridir.”

Ekipler inceleme yaptı
İhbar edilmesinin ardından hızlı bir şekilde sağlık ekipleri ve polis olay yerine sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalede kurşunun hayatına son verdiği tespit edildi. Polis ekipleri olayın yaşandığı daireyi inceledi.
23 yaşındaki Eyüp Çobanoğlu’nun cansız bedeni cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Ekiplerin olayla ilgili çalışmaları halen sürüyor.
Mahalle sakinlerinden birisi olan Baran Çiftçi “Kripto paradan çok zarar etmiş. Dairesinin bütün parasını kripto paraya yatırmış. Zarar edince de ailesiyle problemler yaşamış. Tabancayla intihar etmiş diye duyduk” açıklamasını yaptı.