Evladının fotoğrafı için kendini alevlerin arasına arttı

TAKİP ET

Ayşe Kökçü adlı bir kadının evinde yangın çıktı. Çıkan yangında ölen oğlunun fotoğraflarını kurtarmak isterken kadın kendini alevlerin arasına attı.

Reklam
Reklam

Antalya Manavgat Taşağıl Mahallesi’nde gerçekleşen olayda edinilen bilgilere göre  Mustafa Kökçü’ye ait olan iki katlı evde gece saatlerinde yangın çıktı. Çıkan yangın kısa bir sürede büyürken ,Mustafa Kökçü, eşi Ayşe ve kızı Mehtap Kökçü’yü alarak dışarı çıkardı. Ancak Ayşe Kökçü, ölen oğlunun fotoğrafları ve kuşlarını kurtarmak için tekrar eve girerek kendini alevlerin arasına attı. Alevlerin arasında kalan kadın, kurtulamayarak feci bir şekilde can verdi. 

İhbar üzerine yangın bölgesine sevk edilen itfaiye ekipleri, yangını söndürdükten sonra cesede ulaştı. Eşini kaybeden Mustafa Kökçü “Yatağımda yatıyordum. Alevleri gördüm. Eşim televizyonda belgesel seyrediyordu. Kızımla ikisini alıp yalın ayak kaçtık. Bahçeden hortumla müdahale etmeye çalıştım. Fakat eşim içeri girdi, bir daha da çıkmadı. Yangının sobadan kaynaklı olduğunu düşünüyorum” dedi.
 

Antalya Yangın