Evlidir Ne Yapsa Yeridir filminin konusu nedir? Evlidir Ne Yapsa Yeridir oyuncuları kimdir?

TAKİP ET

'Evlidir, Ne Yapsa Yeridir' filmi bugün ekranları karşısında bekleyenlerle buluşacak. Başrollerinde Hülya Koçyiğit'in ve Kadir İnanır'ın bulunduğu filmin konusu ise birçok kişi tarafından merak konusu oldu. Peki, Evlidir, Ne Yapsa Yeridir filminin konusu nedir? Evlidir Ne Yapsa Yeridir oyuncuları kimdir?

Reklam
Reklam

Başrollerini Hülya Koçyiğit'in ve Kadir İnanır'ın paylaşmış olduğu Evlidir, Ne Yapsa Yeridir adlı filmin yönetmen koltuğunda Şerif Gören'in oturmaktadır. Senaryosunu Safa Önal'ın kaleme aldığı komedi türündeki film, bugün 360 TV’de izleyenleriyle buluşuyor. 


Evlidir, Ne Yapsa Yeridir filminin oyuncuları kimlerdir? 

Hülya Koçyiğit-Leyla 

Kadir İnanır-Mecnun 

Perran Kutman-Aslı 

Şemsi İnkaya-Kerem 

Halit Akçatepe-Ferhat 

Sevda Aydan 

Neriman Köksal 

Zeynep Çayıroğlu 

Nevzat Açıkgöz 

Eşfan Firuz-Şirin 

İbrahim Sesigüzel-İbo 

Leman Akçatepe 

Reşit Çıldam 

Murat Koçyiğit 

Gülten Ceylan 


Evlidir, Ne Yapsa Yeridir filminin konusu nedir? 

Evlidir, Ne Yapsa Yeridir filminin konusu evlenen üç ayrı çiftin yaşadıklarıdır. Film, Türk Edebiyatı'nın en önemli çiftlerini tek bir projeye sığdırmıştır. Kerem ile Aslı'yı, Ferhat ile Şirin'i ve Leyla ile Mecnun'u...  

Evlidir, Ne Yapsa Yeridir filminde bir gün, Leyla ile Mecnun örnek aile gösterilerek bir programa davet edilir. Programın amacıysa, aile içi şiddeti önlemektir. Fakat, program sırasında gerçekleşen olaylar belirlenen bu hedeften bir hayli uzaktır. Çünkü programa örnek aile olarak davet edilen Leyla ve Mecnun çifti, program esnasında kavga etmeye başlar. Kavganın topluma açık bir şekilde yaşanmasından dolayı kadınlar Leyla'yı desteklerken, erkeklerin ise Mecnun'u desteklemeye başlar ve ikilinin arasında başlayan kavganın daha da büyür. 


Evlidir, Ne Yapsa Yeridir filmi ne zaman çekilmiştir? 

Filmin çekimleri 1978 yılında gerçekleştirilmiştir. 

Evlidir Ne Yapsa Yeridir Evlidir Ne Yapsa Yeridir konusu Evlidir Ne Yapsa Yeridir oyuncuları Evlidir Ne Yapsa Yeridir ne zaman çekildi