Evlilik Hadise'yi değiştirdi! Mini etekli mayolu sahne tarzına veda etti

TAKİP ET

Şarkıcı Hadise dün akşam Bursa Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve turizm Vakfı tarafından düzenlenen 60. Uluslararası Bursa Festivali'nde sahneye çıktı. Hadise'nin Evlendikten sonraki tarzı dikkatlerden kaçmadı. Mehmet Dinçerler ile geçtiğimiz ay nikah masasına oturan hadise tamamen tarzını değiştirdi.

Reklam
Reklam

Ünlü şarkıcı Hadise büyük aşk yaşadığı Mehmet Dinçerler ile geçtiğimiz ay nikah masasına oturmuştu. Nikahın ardından Hadise'nin ilk konseri Bursa'da oldu. Bursa Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve turizm Vakfı tarafından düzenlenen 60. Uluslararası Bursa Festivali'nde sahneye çıkan Hadise adeta Bambaşka Biri haline dönüştü. Evlendikten sonra mayolu ve mini etekli sahne kostümlerine veda eden Hadise sahneye kırmızı bir tulumla çıktı.
 

Şarkıları ile coşturdu


Hadise'nin Bursa konseri öncesinde adeta konser alanında izdiham yaşandı. Ünlü şarkıcı yakından görmek için ön sıralara kapmak isteyen Bursalılar birbiriyle yarışırken Hadise de sahnede tüm Bursa'yı coşturdu. En popüler şarkılarını seslendiren Hadise'ye binlerce kişi hep bir ağızdan eşlik etti.

Sahne tarzı değişti


Gecede çok dikkat çeken Detay ise evlendikten sonra Hadise'nin sahne tarzını değişmesi oldu. Sevgilisinin iş insanı Mehmet Dinçerler ile geçtiğimiz ay nikah masasına oturan hadise'nin eski tarzından adeta eser kalmadı. Daha önce sahnede mayo ve mini etekli kostümler tercih eden Hadise bu defa kırmızı bir tulumla sahneye çıkmayı tercih etti. Hadise kırmızılar içinde yine çok dikkat çekti ve beğenildi ancak evlendikten sonra daha kapalı giyinmeye dikkat etmesi de hayranlarının dikkatini çekti.