Evlilik Hakkında Her Şey Dizisinden Müjdeli Haber! Final Beklerken...

TAKİP ET

Fox Tv'nin eğlenceli dizisi Evlilik Hakkında Her Şey'den sevindiren haberler geldi! Final yapması beklenen dizi yüzleri güldürdü..

Reklam
Reklam

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüboğlu, Sumru Yavrucuk, Barış Kılıç, Tülin Ece Yazkan gibi isimlerin oynadığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisinden müjde var!

Fox Tv'nin The Split dizisinden uyarladğı ekranlardaki tek tük eğlenceli yapımlardan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi final tehlikesiyle karşı karlıya kalmıştı.

2 ÖNEMLİ AYRILIK YAŞANDI

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinden Yıldırım karakterine hayat vereb Yiğit Kirazcı ve Sergen karakterine hayat veren Sarp Akkaya ayrılmış ve dizide büyük bir kan kaybı olmuştu. Diziye Barış Kılıç ve Sekan Altunorak dahil olmuştu.

Ancak dizi yeni haliyle eskisini unutturdu ve hala oldukça iyi bir kalite de ilerledi. Ancak yine de acıtasyon şiddet dramsever Türk halkına gelmeyen dizi reytinglerde kötü sonuçlar aldı.. 

FİNAL BEKLERKEN..

Neyse ki müjdeli bir haber geldi. Final yapması beklenen dizis yurt dışı izlenme oranları ve satışları nedeniyle final tarihini uzattı. Kulislerde konuşulanlara göre dizi hatta bu sezon belki de final yapmayabilir...