Evlilik Hakkında Her Şey dizisine yeni transfer! Evlilik Hakkında Her Şey kadrosuna katılan yeni oyuncu kim?

TAKİP ET

Fox TV ekranlarında yayınlanan ve seyirci tarafından da çok beğenilen yapım Evlilik Hakkında Her Şey dizisine yeni bir oyuncu daha dahil oldu. Peki diziye dahil olan bu oyuncu kim? İşte detaylar..

Reklam
Reklam


Fox TV ekranarında her hafta yeni bölümü ile yayınlanan ve seyirci tarafından da çok beğenilerek izlenen yapım Evlilik Hakkında Her Şey dizisine yeni bir isim daha katıldı. Yapımcılığını MF Yapım 'ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda da sektörün en başarılı isimlerinden biri olan Yusuf Pirhasan 'ın oturduğu, başrollerinde ise birbirinden yetenekli ve başarılı oyuncular olan Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucak, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu ile Tülin Ece 'nin beraber paylaştığı diziye, Deniz karakteri ile giriş yapan güzel oyuncu Alara Turan 'dan sonra şimdi de dizide ki Faruk karakterinicanlandıran Cevdet Arıclar 'ın eşi olan Nazan karakteri ile usta oyuncu Demet İyigün katılıyor. 
Fox TV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, yeni bölümleri ile her Salı akşamı saat 20.00 'de Fox TV ekranlarında sizlerle. 

evlilik hakkında her şey dizisine katılan oyuncu kim fox tv evlilik hakkında her şey dizi transferi