Evlilik Hakkında Her Şey'in Sanem'i Netflix'in 'Kül' filmi ekibine dahil oldu!

TAKİP ET

Ay Yapım'ın hazırladığı 'Kül' filmi kadrosunda flaş bir gelişme daha yaşandı. Hazırlıkları süren 'Kül' filmine Evlilik Hakkında Her Şey'in Sanem'i Gökçe Eyüboğlu'da dahil oldu.

Reklam
Reklam

Netflix’de yayınlanacak olan, Ay Yapım’ın hazırlıklarını sürdürdüğü Kül adlı filmi ödüllü yönetmen Erdem Tepegöz yönetiyor. Erdem Tepegöz’ün yönetmenliğinde çekilen filme başarılı oyuncu Gökçe Eyüboğlu’da dahil oldu.

Erdi Işık’ın kaleminden çıkan ve yönetmenliğini ödüllü Erdem Tepegöz’ün yaptığı ‘Kül’ filminde Mehmet Günsür, Alperen Duymaz ve Funda Eryiğit gibi ünlü oyuncular da var.

Alperen Duymaz marangoz Metin Ali, Funda Eryiğit yayınevinin sahibinin eşi Gökçe, ve Mehmet Günsür ise Gökçe’nin eşi Kenan rollerine hayat verecek. Gökçe Eyüboğlu’nun ise Lale karakterini canlandıracağı öğrenildi. Gökçe ile Kenan seyircinin karşısına aile dostu olarak çıkacak.

Kül filminin hikayesi ise ‘Kül’ adında bir kitabın tekstinin yayınevine gelmesiyle birlikte başlıyor.



Gökçe Eyüboğlu kimdir?

1 Ağustos 1983 doğumlu olan ünlü oyuncu Gökçe Eyüboğlu’nun çocukluğundan itibaren oyunculuğa ilgisi bulunmaktadır. Ortaokul dönemlerinden başlayan oyunculuk serüveninde dönem sonu gösterilerinde yazdığı oyunları sahneleyen Eyüboğlu, Kamu Yönetimi mezunudur. 2009 senesinde Akademi 35,5 Sanat Evi’nde eğitim almaya başlayarak Altan Gördüm, Vahide Perçin gibi isimlerle sahne sanatları üzerine çalışmış. Murat Atıl, Sungun Babacan gibi ustalarla seslendirme ve diksiyon eğitimleri almıştır.

İlk televizyon deneyimini ise FOX’da 3 sezon yayınlanan ‘Kadın’ dizisindeki Ceyda karakteri ile gerçekleştirmiştir. Bu karakterle Faruk Öztimur Onur Ödülü’ne layık görülmüştür. En son oynadığı ‘Mutluyduk Belki Bugüne Kadar’ adlı tiyatro oyunundaki Eva karakteriyle de 23. Sadri Alışık Ödülleri’ne aday olmuştur. FOX’da Zümrüdüanka ve ardından Evlilik Hakkında Her Şey dizilerinde oynamıştır.