Evlilik Hakkında Her Şey uyarlama mı? Evlilik Hakkında Her Şey hangi diziden uyarlandı?

TAKİP ET

Kısa süre önce seyircilerle buluşan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi yoğun ilgi görmeye devam ediyor. İşlediği konu ile farklılık katan dizinin uyarlama mı olup olmadığı merak konusu oldu. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin hangi diziden uyarlama olduğu hakkında detaylar haberimizde yer almaktadır.

Reklam
Reklam

FOX TV ekranlarında seyirciyle buluşan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin İstanbul da çekildiği bilinmektedir. Kadın erkek ilişkilerini ele alan dizide aldatmalarla karşı karşıya kalınmaktadır. İşte Evlilik Hakkında Her Şey dizisi hakkında detaylar..

Evlilik Hakkında Her Şey konusu nedir?

4 kadının başından geçenler konuya dahil edilmesiyle köklü ailelerden olan Cevher ailesinde yaşanan farklılıklar ve tepkiler evliliğin üzerinde ki etkiler görülmektedir. Çolpan, Azra, Güneş ve Sanem olan karakterler evlilik hayatında yaşananlar bu 4 kadının başından geçmektedir. Anne ve kızlar olara adlandırılan Cevher ailesi kahraman olarak da bilinir.  Müvekkillerin hikayelerinin de dahil olmasıyla “Evlilik Hakkında Her Şey”; aile, aşk ve sadakat kavramlarını ön plana çıkarırken boşanmanın kirli düzenini gözler önüne sermekten çekinmeyen hikayeleriyle 21 Eylül’de ekrana geldi. 

Evlilik Hakkında Her Şey uyarlama mı?

FOX TV ekranlarında seyirciyle buluşan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi uyarlama mı soruları sıklıkla sorulmaktadır. BBC Yapımı olan The Split dizisi ile konular aynı olup Evlilik Hakkında Her Şey bu diziden esinlenmiştir. 

evlilik hakkında her şey the spilt evlilik hakkında her şey uyarlama mı?