Evlilik hazırlığı yapan Müge Anlı'dan Instagram hamlesi! Şinasi Yüzbaşıoğlu ile ortak hesap açtı

TAKİP ET

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı programının canlı yayınında Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini açıklamıştı. Müge Anlı'nın dün akşam saatlerinde Instagram da yaptığı hamle dikkatlerden kaçmadı. Ünlü sunucu Şinasi Yüzbaşıoğlu ile ortak hesap açtı.

Reklam
Reklam

Müge Anlı, ATV’de dün ekranlara gelen programının canlı yayınında Müjdeli haberi sevenleri ile paylaşmıştı. Evlenmeye karar verdiğini söyleyen Müge Anlı, evleneceği kişinin İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu olduğunu açıklamıştı. Herkesi şaşkına çeviren ve bir o kadar da mutlu eden olay kısa sürede sosyal medyanın da gündemine oturdu. Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu sosyal medyada uzun süre TT listesinde kalırken akşam saatlerinde ise mi bir Anlı'nın hamlesi şaşkına çevirdi.
 

Ortak hesap açtı

Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun ortak hesabı sosyal medya kullanıcılarının gözünden kaçmadı. Sosyal medyada ortak hesap açan ikili sadece birbirlerini takip ediyor. Sosyal medya kullanıcıları ise Instagram'da açılan ortak hesabı görünce “Müge’nin içinden tam bir aşk kadını” çıktı yorumları yaptı.

Nikah bu hafta sonu yapılacak

Diğer yandan Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun nikahı bu hafta sonu yapılıyor. Uzun süre beklemek istemeyen çiftin nikâh töreninin 25 Haziran günü yapılacağı ve sade bir nikah olacağı öğrenildi. Hatta Müge Anlı geçtiğimiz hafta sonu bir kına gecesi de yaptı. Sadece yakın arkadaşlarının katılımı ile kına gecesi gerçekleştiren ünlü Sunucunun yaz aylarında eşi ile birlikte tatilde geçireceği öğrenildi.