Exxen TV nasıl izlenir? Şampiyonlar Ligi maçları 24 Kasım EXXEN TV canlı izle ekranı

TAKİP ET

UEFA Şampiyonlar Ligi maçları Exxen dijital platformunda yayınlanıyor. Bu nedenle futbol severler internet üzerinden Şampiyonlar Ligi maçları 24 Kasım EXXEN TV canlı izle ekranı terimlerini yazıyor. Peki Exxen TV nasıl izlenir? İşte merak edilenler...

Reklam
Reklam

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 5. hafta maçlarında ikinci gün heyecanı devam ediyor. Bu akşam Avrupa’nın dev takımları puan kapma mücadelesi içerisinde olacak. Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi temsil eden Beşiktaş ise C Grubu 5. hafta karşılaşmasında grubun lideri Ajax ile İstanbul’da karşı karşıya gelecek. Bu kritik karşılaşma öncesinde siyah beyazlı futbol severler arama motorları üzerinden ‘’Şampiyonlar Ligi maçları 24 Kasım EXXEN TV canlı izle ekranı’’ terimlerini sık sık yazmaya devam ediyor. Peki Exxen TV nasıl izlenir?
Exxen TV Nasıl İzlenir?

UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki karşılaşmaları takip etmek isteyen seyircilerin Exxen’e abone olması gerekiyor. Exxen’de ise iki türde üyelik seçeneği yer alıyor. İşte o üyelik seçenekleri:
- Üyelik ücreti : 9,90 TL
- Reklamsız üyelik ücreti: 19,90 TL
Exxen’in spor paketine üye olmak isteyen insanların aylık 24,90 TL tutarında bir ücret ödemesi gerekiyor. İlk kez Exxen’e üye olan kişiler e ise 1 aylık ücretsiz deneme üyeliği hakkı veriliyor. Ayrıca Exxen’in Google Play Store ve App Store’da mobil uygulaması da yer alıyor.
Exxen’e üye olmak için tıklayınız.
 

Exxen UEFA Şampiyonlar Ligi Exxen üye