EYT için son çıkış! Çalışma Bakanı Vedat Bilgin az önce açıkladı

TAKİP ET

ÇALIŞMA ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, milyonlarca kişinin beklediği EYT düzenlemesi için son dakika açıklamaları yaptı. Maliye Bakanlığı'nın da katılımı ile bakanlık bünyesinde bir çalışma grubu oluşturulduğunu belirten Bakan Bilgin, 'En uygun formülü devreye sokacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, milyonlarca kişinin beklediği EYT düzenlemesi ile ilgili konuştu. Bakan Bilgin, EYT çalışmalarında yol haritasını paylaşırken, Maliye Bakanlığının da sürece katılacağını söyledi.

En uygun formülü devreye sokacağız

Emeklilikte Yaşa Takılanlar konusu uzun zamandan beri Türkiye’nin önemli gündemlerinden biri oldu. Daha önce hem Cumhurbaşkanı Erdoğan, hem de ilgili bakanlar EYT düzenlemesi konusunda yeşil ışık yakmıştı. Bugün bir açıklama da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den geldi. Bakan Bilgin, "Bakanlık bünyesinde çalışma grubu oluşturduk. Maliye Bakanlığı da sürece katılacak. En uygun formülü devreye sokacağız" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu’undan EYT Tweeti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün yapılan kabine toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın KYK açıklamasının ardından attığı tweetle gündeme oturdu. Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda EYT “Looding” ifadelerini kullandı. Hemen ardından da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin tarafından yapılan açıklamanın gelmesiyle EYT düzenlemesi bekleyenler bir hayli umutlandı.