Eyüpsultan'da bir fabrika alevler içinde kaldı, çevresindeki fabrikalar boşaltılıyor!

TAKİP ET

Eyüpsultan'da bulunan sanayi sitesindeki bir fabrikada öğlen 13.30 civarlarında nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. İtfaiye ekipleri fabrikadaki yangına müdahale ederken diğer taraftan yangının daha fazla büyümemesi için de özverili bir çalışma yürütülüyor.

Reklam
Reklam

Eyüpsultan’da sanayi sitesinde yer alan bir fabrikada dumanlar yükselmeye başladı. Birçok itfaiye aracı ve ekipler yangının söndürülmesi için mücadele verirken fabrikanın yakınlarında bulunan diğer boya fabrikasına sıçramaması için büyük mücadele sarf ediliyor.

Eyüpsultan’ın Pirinççi Mahallesinde yer alan sanayi sitesindeki bir fabrikada öğlen 13.30 saatlerinde nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı bir fabrikadan dumanlar yükselmeye başladı. Yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye aracı ve ekip sevk edildi ve yangının bir an önce söndürülmesi için büyük bir çaba sarf ediliyor.

Çevre fabrikalar boşaltılıyor

İtfaiye ekipleri bir taraftan dumanlar içinde kalan fabrikadaki yangını söndürmeye çalışırken diğer taraftan da yakınlarda bulunan boya fabrikasına yangının sıçramaması için bir çalışma başlattı. Yangın çıkan fabrikanın yakınlarındaki diğer fabrikalar boşaltılırken, yangının bulunduğu bölgede yollar araç trafiğine kapatıldı.