Eyvah Eyvah 3 nerede çekildi? Eyvah Eyvah 3 oyuncuları kimler? Eyvah Eyvah 3 konusu ne?

TAKİP ET

Ata Demirer'in başrolünde yer aldığı Eyvah Eyvah 3 filmi TV'de her yayınlandığında izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Ekrana her geldiğinde büyük bir ilgiyle izlenen sinema filminin oyuncu kadrosu, konusu ve çekimlerinin nerede gerçekleştiği merak konusu oluyor. İzleyiciyi kahkahalara boğan sevilen sinema filmi Eyvah Eyvah 3 Star TV yayın akışında yer almasıyla yeniden gündeme geldi.

Reklam
Reklam

Ata Demirer’in başrolünde yer aldığı Eyvah Eyvah 3 filmi TV’de her yayınlandığında izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Ekrana her geldiğinde büyük bir ilgiyle izlenen sinema filminin oyuncu kadrosu, konusu ve çekimlerinin nerede gerçekleştiği merak konusu oluyor. İzleyiciyi kahkahalara boğan sevilen sinema filmi Eyvah Eyvah 3 Star TV yayın akışında yer almasıyla yeniden gündeme geldi. Bu akşam Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Eyvah Eyvah 3 ile ilgili merak edilenler bir kez daha araştırılmaya başlandı. Filmin konusu ve oyuncu kadrosu merak edilenlerin başında geliyor. Peki, Eyvah Eyvah 3 oyuncu kadrosunda kimler var? Eyvah Eyvah 3 konusu nedir? Eyvah Eyvah 3 nerede çekildi? Eyvah Eyvah 3 saat kaçta başlayacak? İşte tüm detaylar…

Eyvah Eyvah 3 Konusu

Babasını bulduktan sonra hayatının aşkı Müjgan’la evlenen Hüseyin Badem’in mutluluğu baba olacağı haberiyle daha da artar. Fakat Badem çiftinin hayatı maddi zorluklarla mücadele etmekle geçmektedir. Bu sebeple Hüseyin daha fazla para kazanabilmek için yörenin en izbe mekanlarında bile klarnetini çalarak para kazanmaya devam etmektedir. Bu süreçte Hüseyin’in en büyük destekçisi ve yol arkadaşı olan Firuzan, artık ünlü bir şarkıcı olmuş ve şöhret basamaklarını hızla tırmanmaya başlamıştır. İki yakın dost ne kadar başka hayatlar yaşıyor olsalar da yine ortak bir noktada buluşurlar. Her ikisi de hayatlarında önemli durumları tecrübe edecekleri kritik bir dönemden geçmektedir.

Eyvah Eyvah 3 Oyuncu Kadrosu

-    Ata Demirer

-    Demet Akbağ

-    Tarık Ünlüoğlu

-    Özge Borak

-    Serra Yılmaz

-    Salih Kalyon

-    Ayşe Nil Şamlıoğlu

-    Teoman Kumbaracıbaşı

-    Cengiz Bozkurt

-    Beyti Engin

-    Tanju Tuncel

-    Şener Kökkaya

-    Meray Ülgen

-    Şahsuvar Aktaş

-    Caner Alkaya

Eyvah Eyvah 3 Nerede Çekildi?

Ata Demirer, Demet Akbağ ve Özge Borak’ın başrollerinde yer aldığı Eyvah Eyvah 3 adlı komedi filmi Çanakkale’nin Geyikli beldesi ile Bozcaada’da çekildi.