Ezel Bayraktar olayına bir tepki de oyuncu Şebnem Gürsoy'dan! Müge Anlı canlı yayınına bağlanarak ateş püskürdü

TAKİP ET

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenmeye başlanan Ezel Byaraktar olayı Türkiye gündemine yerleşti. Günlerdir Müge Anlı stüdyolarının en çok konuşulan konularından biri olan Ezel Bayraktar olayındaki detaylar stüdyodaki seyircileri ve ekran başındaki izleyicileri şaşkına uğrattı. Zaman zaman sunucu Müge Anlı'yı da çileden çıkaran detaylar canlı yayında ekrana yansımaya devam ederken adını Ezel Bayraktar olarak değiştiren ve hasta yengesinin parasını alan Ömer Asl

Reklam
Reklam

Kansere yakalanan yengesinin tedavi parasını alan Ömer Aslanhan isimli gencin Müge Anlı ile Tatlı Sert programındaki açıklamaları ve tavırları izleyiciyi çileden çıkardı. Eski adı Ömer Can Aslanhan olan ve yeni ismi Ezel Bayraktar’ı kullanan bu genç hakkındaki iddialar canlı yayına damga vurdu. Olaya tepki gösterenlerden biri ise oyuncu Şebnem Gürsoy oldu. Müge Anlı canlı yayınına bağlanan Şebnem Gürsoy, ‘Oyuncu dediğin vicdanlı olur’ diyerek tepkisini dile getirdi.

CANLI YAYINA BAĞLANIP TEPKİ GÖSTERDİ

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran Mehmet ve Tuğba çifti, 300 bin TL’lik tedavi parasının Mehmet Bey’in kardeşi Ömer Can Aslanhan tarafından çalındığını iddia ederek Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Olayın detayları ortaya çıkmaya başlarken canlı yayına katılan Ömer Can Aslanhan’ın ismini değiştirerek Ezel Bayraktar yaptığı ortaya çıktı. Yeni ismi Ezel Bayraktar’ı kullanan ve canlı yayındaki rahat tavırları dikkat çeken şahsa tepkiler çığ gibi büyüdü. Ezel Bayraktar’a bir tepki de oyuncu Şebnem Gürsoy’dan geldi. Televizyonda izlediği olaya sessiz kalamayan Şebnem Gürsoy, Müge Anlı ile Tatlı Sert yayınına telefonla bağlandı ve ‘Oyuncu dediğin vicdanlı olur’ ifadeleriyle tepki gösterdi.

ŞEBNEM GÜRSOY KİMDİR?

26 Haziran 1964 yılında Ankara’da dünyaya gelen Şebnem Gürsoy, lise eğitiminin ardından Ankara Sanat Tiyatrosu’na girdi. Yine aynı yıl Hacettepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’ne girdi, Çok sayıda dizi ve filmde rol üstlendi. 1987 yılında oyuncu Altan Erkekli ile evlendi. Ünlü çift, 1991 yılında boşandı. Çiftin bu evlilikten Efe Erkekli isminde bir oğlu dünyaya geldi.  Oyuncu Şebnem Gürsoy, Düttürü Dünya, Ah Ana, Suçumuz İnsan Olmak, Sıdıka, Dostlar Pasajı, Şaşı Felek Çıkmazı, Çatısız Kadınlar, Kasabanın İncisi, Bizim Evin Halleri, Şifre, Hisarbuselik, Unutma Beni, Melekler Korusun ve Ankara’nın Dikmeni gibi çok sayıda yapımda rol üstlendi.