Fable: Aradığınız Katile Ulaşılamıyor isimli film neyi anlatmaktadır? Filmin konusu ve yorumu nedir?

TAKİP ET

Fable: Aradığınız Katile Ulaşılamıyor filminin konusu ve yorumu ile sizlerle birlikte olacağız. Film neyi anlatmaktadır, konusu nedir, oyuncular kimlerdir? Detaylar yazımızda...

Reklam
Reklam

Filmin yönetmenliğini Kan Eguchi yapmakta ve bu film yönetmenin 2019 yılında çıkarmış olduğu Fable Uslu Katil’in devam filmi niteliği taşımaktadır. Filmde geçen Akira Sato suikastçinin üzerinden hikaye işlenmeye devam edilmiş. İlk filmde suikastçi bir yıllık dinlenmeye çekilmişti. Devam filminde ise Sato yarı zamanlı bir işte çalışmaya başlıyor. 

Tokyo'nun en iyi suikastçilerinden olan Sato kendini son günlerde sıradan hissetmekte. Ancak buna sebep olan nedir bilinmez. Fakat yinede hayat içerisinde oldukça depresif olduğunu görmemek imkansız. Sato önceki enerjik ve yıpratıcı yapısını geride bırakmış hatta geride bırakmak zorunda kalmış gibi. Çünkü patronu ona 1yıl boyunca kimseyi öldürmeyeceksin dedi. Film bu sıradan sahnelerle sürüp gitmeye devam ederken beklenen heyecan da kendini göstermeye başlıyor. Her zaman olduğu gibi Yoko tabi ki yanında. 

Fable: The Killer Who Doesn’t Kill filminin yorumu 
Sato artık heyecan dolu işlerden uzak durmaya çalışsa da sanki o işler onu yalnız bırakmıyor gibi bu sefer çalıştığı şirketin bu tarz esrarengiz görevler gerçekleştirdiğini öğreniyor. Hinako isimli kızı kurtarmayı amaç edinirken patronunun söylemiş olduğu sözü unutup tekrar eski Sato haline geri dönüyor. 

Serinin ilk filminde de bir dengeye tanık olmuştuk. Yine bu filmde de aynı tema hakim. Sato  yine etkileyici bir performans sergileyerek avlarını kovalamaya devam ediyor. Sato çocukluğundan beri suikastçi olarak eğitilmiş birisi ve bu kişinin de 1 yıl ara vermesi ona çok ağır geliyor elbette. Karmaşa içinde sürüklenirken yine kendini mesleğinin içinde buluyor. Filmin puanı on üzerinden yedi diyebiliriz. 
IMDb: 6,8

The Fable: The Killer Who Doesn’t Kill film oyuncu kadrosu
Jun’ichi Okada – Akira Sato
Fumino Kimura – Yoko
Yurina Hirate – Hinako Saba
Masanobu Andô – Suzuki
Shin’ichi Tsutsumi – Utsubo
Jun Kurose – Isaki
Masao Yoshii – Etsuji Kainuma
Manami Hashimoto – Ai ve diğer.

fable film yorumu The Fable: The Killer Who Doesn’t Kill