Fahriye Evcen ayrılığı resmen duyurdu! Hem evliliği hem oyunculuğu iyi götürüyor derken Burak Özçivit şoke oldu 'ilmek ilmek…'

TAKİP ET

Oğlu Karan'ın doğumundan sonra ilk kez sete çıkan Burak Özçivit'in eşi Fahriye Evcen, ayrılık mesajını Instagram hesabından paylaştı.

Reklam
Reklam

Türkiye’de tatilde bulunduğu dönemde seyirci olarak katıldığı Oya Aydoğan’ın programında keşfedilen Fahriye Evcen’in hayatı bambaşka bir yere evrildi. Oya Aydoğan’a vefasızlıkla suçlanan Fahriye Evcen şimdilerde son günlerin en çok konuşulan isimlerinin başında geliyor. Yaprak Dökümü, Veda, Çalıkuşu, Kurt Seyit ve Şura, Ölene Kadar gibi dizilerde rol alan Fahriye Evcen, Çalıkuşu dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı Burak Özçivit ile 2017 yılında, Said Halim Paşa Yalısı’nda evlenen Fahriye Evcen, 2019 yılında oğlu Karan’ı kucağına aldı. Dünyalar tatlısı oğlunu kucağına aldıktan sonra setlerden elini eteğini çekti Evcen…



Fahriye Evcen ayrılığı resmen duyurdu! Hem evliliği hem oyunculuğu iyi götürüyor derken Burak Özçivit şoke oldu 'ilmek ilmek…' Sonrası onun için sosyal medyada dönmeye başladı. Rol aldığı reklam filmleri dışında herahangi bir yapımda rol almayan Fahriye Evcen, sosyal medya paylaşımlarıyla da bol bol adından söz ettirdi. Bu reklam kampanyalarına büyüdükçe daha sonra Karan da dahil oldu. Bu reklam filmlerinden anne oğul milyonlar kazanırken diğer bir yandan baba Burak Özçivit, atv ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisiyle 2.sezonunu da devirdi. Karan’ın iyiden iyiye ayaklanmasının ardından da Fahriye Evcen setlere geri döndü. 



AYRILIK MESAJINI YAYINLADI

Fahriye Evcen, 2019’da Karan’ın doğumun sonra bu sezonun başında TRT 1 ekranlarında start alan Alpaslan Büyük Selçuklu dizisiyle ekranlara döndü. Alpaslan Büyük Selçuklu dizisinde Akça Kız karakterine hayat vermeye başlayan Fahriye Evcen’in, uluduğu fragman hala hafızalarda. Başrolünü Barış Arduç ile paylaştığı dizisi büyük bir iddiayla sezona başlasa da bir türlü bekleneni veremedi. Hal böyle olunca maaliyette azalmaya giden TRT 1 Fahriye Evcen ile yollarını ayrıma kararını aldı. Sezon finalinde, Fahriye Evcen’in canlandırdığı Akça Kız karakterinin ölümü damgasını vururken hemen ertesi gün veda mesajı geldi.



Fahriye Evcen, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Alpaslan Büyük Selçuklu dizisine veda etiğini resmen duyurmuş oldu. Fahriye Evcen, tek sezonluk macerasını herkese teşekkür ederek bitirdi. İşte Fahriye Evcen’in sosyal medyaday damgasını vuran o paylaşımı.