Fahriye Evcen hamile! Burak Özçivit ikinci kez baba olma heyecanı yaşıyor

TAKİP ET

Ünlü oyuncu Fahriye evce hamile. Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden sezon sonunda ayrılan güzel oyuncunun ikinci kez anne olmaya hazırlandığı öğrenildi. Ünlü çiftin bebekleri henüz 2 aylık. Peki, Fahriye Evcen'in bebeğinin cinsiyeti ne, kız mı erkek mi? İşte merak edilenler…

Reklam
Reklam

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti 2. Bebeklerini bekliyor. Sosyal medya bu iddia ile çalkalanırken Fahriye Evcen hamile mi sorusunun yanıtı da en çok merak edilen başlıklar arasına girdi. Peki, Fahriye Evcen kaç aylık hamile? Bebeğin cinsiyeti ne?

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit Çiftliği 2019 yılında oğulları Karan’ı kucaklarına almıştı. Geçtiğimiz sezon Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde başrol oynayan Fahriye Evcen sezon sonunda diziden ayrılmıştı. Fahriye Evcen Burak Özçivit çiftinden müjdeli haber geldi. İddiaya göre Fahriye Evcen iki buçuk aylık hamile. Ünlü çiftin hayranları bu habere çok sevinirken bebeğin cinsiyeti de merak konusu oldu. Peki Fahriye Evcen'in bebeğinin cinsiyeti ne?
 

Fahriye Evcen iki buçuk aylık hamile

Mutlu evlilikleri ile magazin dünyasının daha Gözde çiftleri arasında yer alan Fahriye Evcen Burak Özçivit Çiftliği bebek bekliyor. Yeniden anne-baba olma heyecanı yaşayan çift ikinci çocuklarını kucaklarına almaya hazırlanıyor. Fahriye Evcen'in iki buçuk aylık hamile olduğu öğrenilirken henüz bebeğin cinsiyeti belli olmadı.

Karan’a kardeş geliyor

Çalıkuşu dizisinin setinde tanışarak aşk yaşamaya başlayan daha sonrasında ise nikah masasına oturan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çift 2019 yılında ilk çocuklarını kucaklarına almıştı. Karan ismini verdikleri ilk bebekleri ile de oldukça konuşulan çift, Uzun süre boyunca Karan'nın yüzünü paylaşmıştı. Fahriye Evcen oğlu Karan ile çekilen fotoğraflarını sosyal medyadan paylaştığında ise büyük yankı uyandırmıştı.