Fahriye Evcen hamile mi? Fahriye Evcen ikinci kez anne mi oluyor?

TAKİP ET

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen'in ikinci kez hamile olduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü oyuncu Burak Özçivit ile mutlu bir evliliği olan ve ilk çocukları Karan'ı 2019 yılında kucaklarına alan çiftin ikinci bebeklerini bekledikleri öne sürüldü. Magazin manşetlerinin ilk sıralarına yerleşen bu iddianın ardından çiftin takipçileri konuyu tüm detaylarıyla araştırmaya başladı.

Reklam
Reklam

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen’in ikinci kez hamile olduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü oyuncu Burak Özçivit ile mutlu bir evliliği olan ve ilk çocukları Karan’ı 2019 yılında kucaklarına alan çiftin ikinci bebeklerini bekledikleri öne sürüldü. Magazin manşetlerinin ilk sıralarına yerleşen bu iddianın ardından çiftin takipçileri konuyu tüm detaylarıyla araştırmaya başladı. Oyuncu çift Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’in ikinci bebeklerini bekledikleri haberi gündeme bomba gibi düşerken magazin manşetlerinin en üst sıralarına çıkan bu iddia hızla yayıldı. Çiftin takipçileri ise güzel haberin aslı olup olmadığını araştırmaya başladı. Peki, Fahriye Evcen ikinci kez hamile mi? Fahriye Evcen ikinci kez anne mi oluyor? Burak Özçivit ikinci kez baba mı oluyor? Fahriye Evcen hamile mi? İşte tüm merak edilenler…

Hamilelik İddiası Gündeme Bomba Gibi Düştü

2017 yılında nikah masasına oturan oyuncu çift Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, 2019 yılında ilk çocukları Karan Özçivit’i kucaklarına aldı. Mutlu bir evlilikleri olan Özçivit çiftinin ikinci kez anne-baba olacağı haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Gazetemagazin’in özel haberinde 2019 yılında oğlu Karan’ı dünyaya getiren güzel oyuncu Fahriye Evcen’in 2,5 aylık hamile olduğu belirtildi. Fahriye Evcen- Burak Özçivit çiftinden iddialarla ilgili henüz herhangi bir açıklama gelmedi.

Fahriye Evcen Kimdir?

4 Haziran 1986 yılında Almanya’da dünyaya gelen oyuncu Fahriye Evcen, Samsun’dan göç eden bir ailenin kızıdır. İlk ve ortaokul öğreniminin ardından Düsseldorf Heinrich-Heine Üniversitesi’nde Sosyoloji okumaya başlayan Evcen, Türkiye’ye tatile geldiği dönemde Oya Aydoğan’ın sunduğu bir programda izleyici olarak yer aldığı sırada dizi yapımcıları tarafından keşfedildi. Dizi teklifi alan güzel oyuncu, eğitimine ara vererek Türkiye’ye taşındı. 2005 yılında yayınlanan Asla Unutma adlı diziyle oyunculuğa ilk adımını atan Evcen, Hasret, Yaprak Dökümü, Yalancı Bahar, Türkiye: Allah Yolunda, Veda, Evim Sensin, Çalıkuşu, Aşk Sana Benzer ve Alparslan Büyük Selçuklu gibi yapımlarda rol üstlendi. Boğaziçi Üniversitesi Tarih Bölümü’nde üniversite eğitimini tamamlayan Evcen, iyi derecede İngilizce, Almanca ve İspanyolca bilmektedir.