Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in ikiz bebek beklediği iddia edildi

TAKİP ET

Ünlü çift Fahriye Evcen ve Burak Özçivit ikinci bebeklerini kucaklarına almak için gün sayarken bomba gibi bir iddia magazin kulislerini çalkaladı. Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in bebeklerin ikiz olduğu iddia edildi.

Reklam
Reklam

Burak Özçivit ve Fahriye Evcan çifti Çalıkuşu dizisinin setinde başlayan arkadaşlıklarını aşka dönüştürmüş ve 2017 yılında da nikah masasına oturmuştu. Mutlu çift ilk çocukları Karan’ı 2009 yılında kucaklarına alırken yeniden anne baba olmaya hazırlanıyor.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin kadın başrol olan Fahriye Evcen sezon finalinde diziden ayrılmış ve hamile olduğu iddiaları ile gündeme gelmişti. Her ne kadar senaryo gereği ayrıldığını açıklasa da kısa süre sonra Fahriye Evcen'den Müjdeli Haber geldi. Burak Özçivit ve Fahriye Evcan çifti ikinci bebeklerini kucaklarına almaya hazırlanıyor.

KAVGA ETTİKLERİ İDDİA EDİLMİŞTİ

Yaz aylarını Bodrum'da tekne tatilinde geçirmeye devam eden Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in Geçtiğimiz günlerde bir restoranda oğulları Karan için kavga ettikleri iddia edilmişti. Hemen ardından koronavirüs haberiyle gündeme gelen Fahriye Evcen ve Burak Özçivit hakkında bir iddiada aralarının açık olduğu yönünde olmuştu. Ancak Burak Özçivit sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak bu iddiaların Gerçeği yansıtmadığını söyledi.

İKİZ BEBEK BEBEK BEKLEDİKLERİ İDDİA EDİLDİ

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit Çiftçi ile ilgili herkesi şaşkına çeviren başka bir haber daha gündemde. Şu sıralar 2. bebeklerinin heyecanını yaşayan ünlü çiftin mutluluğu ikiye katlandı. İddiaya göre Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in bebekleri ikiz olacak. Şu an için ünlü çiftten Bu konuda bir açıklama yok Ancak magazin kulisleri bu iddia ile çalkalanıyor.