Faizsiz krediyle şimdi al Ağustos'ta öde! Mitsubishi Space Star kampanyasına yoğun ilgi var

TAKİP ET

Son dönemde otomobil fiyatları el yakmaya devam ederken, markalarda çeşitli kampanyalar ile araba satmaya çalışıyor. Mitsubishi Space Star 50.000 TL'ye, 12 ay, %0 faiz fırsatıyla bir adım öne geçmiş durumda.

Reklam
Reklam

Mitsubishi Space Star amacıyla ilk olarak müşterilere faizsiz kredi olanağı verileceği açıklandı. Bu anlamda 1 sene vadeli olarak 50.000 TL veriliyor. Müşteriler bu alternatifi kullanmaları durumunda çekmiş oldukları kredi amacıyla tek bir kuruş faiz ödemesi yapmayacaklar. Kredi faizlerinin roket gibi fırladığı bir dönemde tanınmış  faizsiz kredi olanağı çok büyük bir ilgi uyandırdı.

Opel Insignia ve Fiat Egea Cross'ta görülmemiş 30.000 TL indirim! Herkesin arabası olacak! Sıfır faizle satış başladı


Ucuza araba sahip olmanın formülü belli oldu! ÖTV indirimi nedir? Kimler ÖTV indiriminden yararlanarak 0 vergi ile araç sahibi olabilir?


Hyundai Bayon ve Kia XCeed'lerde araba almayı sağlayacak bomba indirimler! 1.39 faiz ile al 6 ay sonra öde...



Faizsiz krediyle şimdi al Ağustos'ta öde! Mitsubishi Space Star kampanyasına yoğun ilgi var... Mitsubishi Space Star amacıyla sağlanabilecek ikinci kredi desteği ise 3 ay taksit erteleme oldu. Firma doğrultusundan oluşturulan bildirime göre müşteriler 12 ay vadeli 50 Bin TL kredi desteğini aylık yüzde 0,57 faizle kullanabilecekler. Fakat bu kredinin geri ödemeleri anında başlamayacak. Mayıs 2022'de bu krediyi çekecek olan müşteriler geri ödemelere Ağustos 2022'de başlayacaklar. Bu arada geride bıraktığımız sürede müşteriler rastgele bir ödeme yapmayacaklar. 
 

2022 Mitsubishi Space Star fiyatı 


Mitsubishi Space Star 1.2 İntense CVT Benzin Otomatik 364.500 TL'den satılıyor 

Mitsubishi Spacestar 71 PS güç ve 102 Nm tork yapan 1.2L 12-VALVE DOHC MIVEC motor opsiyonuyla satılmaktadır. Sadece CVT şanzıman opsiyonuyla sahip olabilirsiniz. Dinamik tasarımı ise yeni ufuklar keşfetmen amacıyla seni harekete geçirecek! Konforlu sürüş, üstün yol tutuşu ve çevrevi performans özellikleri ile kusursuz sürüş keyfine hazırlan! Şehrin yıldızı, en iyi yol arkadaşın olacak.