Faizsiz tavuk kredisi şartları nelerdir? 2022 faizsiz tavuk çiftliği kredisi

TAKİP ET

Ziraat Bankası tarafından sağlanan faizsiz tavuk kredisinin nasıl alındığı ve şartlarının neler olduğu girişimcilerin gündeminde yer alıyor. Peki Faizsiz tavuk kredisi şartları nelerdir? İşte 2022 faizsiz tavuk kredisi hakkında merak edilenler...

Reklam
Reklam

Tavuk çiftliği sektöründe yer almayı planlayan binlerce girişimci Ziraat Bankası’nın sağladığı faizsiz tavuk çiftliği kredisini gündemlerine taşımış durumda. Ziraat Bankası’nın girişimcilere verdiği faizsiz tavuk kredisi fırsatından yararlanmak isteyen insanlar arama motorları üzerinden gereken şartları araştırmaya devam ediyor. Peki Faizsiz tavuk kredisi şartları nelerdir?
Faizsiz Tavuk Kredisi Şartları Nelerdir? 
Ziraat Bankası’nin sağladığı faizsiz tavuk kredisinden faydalanmak isteyen kişilerin belirli şartları karşılaması gerekiyor. İşte o şartlar:
- 18-65 yaş arasında olmak
- Çiftçi kayıt sistemine kayıtlı olmak
- T.C. vatandaşı olmak
- En az üç boyunca hayvancılık ve çiftçilik bölümünde yer almak
Yukarıdaki şartları sağlayan girişimciler Ziraat Bankası’nın faizsiz tavuk kredisi fırsatında yararlanmaktadır. Ayrıca bu şartları sağlayan kişilere devlet tarafından düşük faizli krediler ve hibe desteği de verilmektedir. 
Faizsiz tavuk kredisine başvuru yapmak isteyen ve gerekli şartları karşılayan kişilerin bazı belgelerle beraber başvuru yapması gerekiyor. İşte o belgeler:
- Nüfus cüzdanı
- Tarımsal işletme belgeleri
- İşletme bilançosu
- Çiftliğin krokisi
Yukarıdaki belgeleri getirmek isteyen kişiler başvuruda bulunabilirler. Söz konusu belgelere alınan kredi miktarlarına göre daha fazla belge ilave edilebilir. Bunun için müşteri hizmetlerinin aranması ve gerekli belgelerin neler olduğu kesin olarak öğrenilmesi gerekmektedir. 

Ziraat Bankası faizsiz tavuk çiftliği kredisi çiftlik girişimci