Fatih Altaylı'dan bomba İddia: Atatürk yazılı pankart TFF tarafından stada alınmadı

TAKİP ET

Habertürk Gazetesi yazarı Fatih Altaylı, Türkiye Futbol Federasyonu ile ilgili bomba gibi bir iddiayı gündeme getirdi. Fatih Altaylı, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Emre ile Atatürk'ün askerleriyiz yazılı pankartın stada alınmadığını öne sürdü. Altaylı yazısının devamında kurucusundan korkan bir devlet anlayışı olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Türkiye Litvanya maçında Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Mustafa Kemal Atatürk'ün askerleriyiz yazılı pankartın Stadyuma alınmadığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Bu iddiayı gündeme getiren Fatih Altaylı, "Ne korktunuz be!" diyerek TFF yönetimini eleştirdi.
 

Fatih Altaylı köşesine taşıdı

Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı bugünkü köşe yazısında bu konuya değindi. “Atatürk’ün askerleriyiz” Yazılı pankartın Türkiye Futbol Federasyonu tarafından stada alınmadığını iddia eden 6 aylık, “Kurucusundan korkan bir devlet anlayışı!” ifadelerini kullandı.
 

Hala korkuyorlar

Atatürk'ün ölümünün üzerinden 84 yıl geçmesine rağmen hala korku saldığını söyleyen Fatih Altaylı, 84 yıl önce ölen bir adamın adının en muhafazakar olarak bilinen kentlerdeki üniversite şenliklerinde hala haykırıldığını söyledi. Fatih Altaylı yazısının devamında ise şu ifadeleri kullandı;

“Maaş zammı yapamayan, kömür ya da gıda kolisi dağıtamayan, makam mevki, iş güç bahşedemeyen, her şeyi ben yaptım diyemeyen, son sözünü 84 sene önce söylemiş bir adamdan korkuyor ve ona yeniliyorsunuz.
Vefasızlığa gösterilen bu tepkiyi de keyifle izliyorum.”