Fatih Karagümrük Çaykur Rizespor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 2 Karagümrük - Rize youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 21. hafta maçında Fatih Karagümrük Çaykur Rizespor ile evinde karşı karşıya gelecek. İnsanlar ise internet üzerinden Fatih Karagümrük Çaykur Rizespor maç özeti ve golleri izle terimlerini araştırıyor. İşte Bein Sports 2 Karagümrük - Rize youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 21. hafta maçında Fatih Karagümrük Çaykur Rizespor ile evinde karşı karşıya gelecek. Süper Lig’te geçen hafta Gaziantep FK deplasmanından 3-1’lik mağlubiyetle dönen Fatih Karagümrük Çaykur Rizespor maçını galip gelerek 3 puanın sahibi olmak istiyor. Öte yandan geçen hafta evinde Beşiktaş ile 2-2 berabere kalan ve galibiyet hasretini 3 maça çıkaran Çaykur Rizespor Fatih Karagümrük deplasmanında kazanmanın peşinde olacak. Futbol severler ise Fatih Karagümrük Çaykur Rizespor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. 
Fatih Karagümrük Çaykur Rizespor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında oynanacak olan Fatih Karagümrük Çaykur Rizespor maçı bugün saat 16.00’da İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren canlı olarak Bein Sports 2 ekranlarında futbol severlerle buluşacak. Fatih Karagümrük Çaykur Rizespor maçını Ümit Öztürk yönetecek.
Karagümrük Evinde Kazanmak İstiyor
Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Çaykur Rizespor’u konuk edecek olan Fatih Karagümrük geçen hafta aldığı 3-1’lik Gaziantep FK mağlubiyetinin moral bozukluğunu unutmak istiyor. Kırmızı siyahlı takımda maç öncesi 5 eksik bulunuyor. Hedenstad, Kerim Frei, Tunay, Ahmed Musa ve Caner Çaykur Rizespor karşısında sahada yer almayacak.
Çaykur Rizespor’da 2 Eksik 
Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Fatih Karagümrük deplasmanına çıkacak olan Çaykur Rizespor bu zorlu karşılaşmadan galip ayrılarak 3 maç aradan sonra 3 puanla tanışmak istiyor. Karadeniz ekibinde maç öncesi 2 eksik bulunuyor. Rizespor’da Gökhan Gönül ve Fabiano maç kadrosunda bulunmayacak.
Fatih Karagümrük - Çaykur Rizespor muhtemel 11'ler:
Fatih Karagümrük: 
Viviano, Luckassen, Efkan, Zukanovic, Balkovec, Biglia, Adnan, Jimmy, Karamoh, Borini, Pesic
Çaykur Rizespor: Tarık, Emir Han, Selim, Holmen, Cemali, Dobo, Djokovic, Boyd, Boldrin, Bolasie, Pohjanpalo
Fatih Karagümrük Çaykur Rizespor maç özeti için tıklayınız

 

Fatih Karagümrük Çaykur Rizespor Karagümrük Rize maç özeti Spor Toto Süper Lig Bein Sports Süper Lig