Fatih Karagümrük Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 Karagümrük - FB youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında oynanacak olan Fatih Karagümrük Fenerbahçe maçının başlama düdüğü merakla bekleniyor. Kritik karşılaşma öncesinde insanlar internet üzerinden Fatih Karagümrük Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle terimlerini araştırıyor. İşte Bein Sports 1 Karagümrük - FB youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 18. hafta maçında Fatih Karagümrük Fenerbahçe ile bugün evinde karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de geçen hafta derbi maçında evinde Beşiktaş ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe alınan başarısız sonuçlar sonrası Portekizli teknik direktör Vitor Pereira ile yollarını ayırmıştı. Sarı lacivertliler Pereira sonrası çıkacağı ilk maçta Fatih Karagümrük’ü yenerek hem 3 puan kazanmak hem de taraftarından özür dilemek istiyor. Öte yandan geçen hafta Göztepe deplasmanında aldığı 1-0’lık galibiyetle derin bir nefes alan Fatih Karagümrük Fenerbahçe maçını da kazanarak üst üste 2. galibiyetini almanın hesaplarını yapıyor. Bu önemli karşılaşma öncesi her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye koyuldu. Fatih Karagümrük Fenerbahçe maçında nasıl bir sonuç çıkacağı bir çok insanın gündeminin üst basamaklarında yer almaya devam ediyor. Futbol severler ise Fatih Karagümrük Fenerbahçe maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul etmeye devam ediyor.
Fatih Karagümrük Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında oynanacak olan Fatih Karagümrük Fenerbahçe maçı bugün saat 20.00’de Atatürk Olimpiyat Stadı’nda gerçekleşecek. Bu kritik karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak futbol severlerle buluşacak.
Fatih Karagümrük Fenerbahçe Maçının Hakemi Açıklandı
Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında oynanacak olan Fatih Karagümrük Fenerbahçe maçında Erkan Özdamar düdük çalacak. Özdamar’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Çağlar Uyarcan üstlenecek. Karşılaşmanın VAR koltuğunda ise Özgüç Türkalp oturacak.
Fenerbahçe’de Pereira Sonrası İlk Maç
Spor Toto Süper Lig’de bu akşam Fatih Karagümrük deplasmanında 3 puan kovalayacak olan Fenerbahçe teknik direktör Vitor Pereira’nın ardından ilk Süper Lig maçına çıkacak. Geçen hafta evinde Beşiktaş ile 2-2 berabere kalarak taraftarını üzen sarı lacivertli takım zorlu Karagümrük maçından galip ayrılmak istiyor.
Fatih Karagümrük Üst Üste 2. Galibiyetini İstiyor
İtalyan teknik direktör Farioli ile yolarını ayırdıktan sonra Fenerbahçe’nin eski efsane oyuncusu Volkan Demirel’i takımın başına getiren Fatih Karagümrük geçen hafta Göztepe deplasmanında 1-0 kazanmayı başarmıştı. Kırmızı siyahlı takım Fenerbahçe karşısında kazanarak üst üste 2. galibiyetini almak istiyor.
Fenerbahçe Yeni Bir Seriye Başlamak İstiyor
Geçen hafta Beşiktaş ile 2-2 berabere kalarak 2 puan bırakan Fenerbahçe Fatih Karagümrük deplasmanında galip gelerek yeni bir galibiyet serisi başlatmak istiyor. Sarı lacivertlilerde Pereira’nın gidişi sonrası geçici olarak takımın başına Zeki Murat Göle getirilmişti.
Fatih Karagümrük - Fenerbahçe muhtemel 11'ler:
Fatih Karagümrük:
Viviano, Hedenstad, Burak, Zukanovic, Caner, Biglia, Bertolacci, Jimmy, Ahmed Musa, Karamoh, Pesic
Fenerbahçe: Berke, Samuel, Kim, Szalai, Novak, Sosa, Mert Hakan, İrfan, Mesut, Pelkas, Berisha (Valencia)
Fatih Karagümrük Fenerbahçe maç özeti için tıklayınız

 

Fatih Karagümrük Fenerbahçe Karagümrük FB maç özeti Spor Toto Süper Lig