Fatih Karagümrük Konyaspor maç özeti ve golleri izle | A Spor Karagümrük Konya youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Fatih Karagümrük Konyaspor maç özeti ve golleri izle | A Spor Karagümrük Konya youtube geniş özeti ve maçın golleri, Karagümrük Konya özet A Spor, Karagümrük Konya maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında Fatih Karagümrük Konyaspor ile bugün sahasında kozlarını paylaşacak. Türkiye Kupası’nın geçen turunda evinde Bodrumspor’u 4-0’lık rahat bir skorla geçen Fatih Karagümrük Konyaspor ile evinde oynayacağı maçı kazanarak resmi maçlarda üst üste 2. galibiyetini almak istiyor. Öte yandan Süper Lig’de bu sezonun flaş takımlarından birisi olan Türkiye Kupası’nda oynadığı son maçta evinde Ümraniyespor’u 2-0 mağlup eden Konyaspor ise Fatih Karagümrük deplasmanında kazanarak adını çeyrek finale yazdırmak istiyor. . Futbol severler ise Fatih Karagümrük Konyaspor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. 
Fatih Karagümrük Konyaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda oynanacak olan Fatih Karagümrük Konyaspor maçı bugün saat 17.30’da Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren A Spor ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak. Fatih Karagümrük Konyaspor maçında Ali Şansalan düdük çalacak.
Fatih Karagümrük Tam Kadro Sahada
Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Süper Lig’de ikinci sırada yer alan Konyaspor’u konuk edecek olan Fatih Karagümrük güçlü rakibini sahasında mağlup ederek çeyrek finale adını yazdıran taraf olmanın hesaplarını yapıyor. Ev sahibi ekipte sakatlığı devam eden Kerim Frei dışında herhangi bir eksik yer almıyor. 
Konyaspor’da 2 Eksik Var
Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Fatih Karagümrük deplasmanına çıkacak olan Konyaspor bu sezon Süper Lig’de gösterdiği performansı kupaya da yansıtmak istiyor. Yeşil beyazlı takım Karagümrük deplasmanında galip gelerek çeyrek finale çıkmak istiyor. Konyaspor’da Ekrem Kayılıbal ve Cikalleshi kritik karşılaşmada forma giyemeyecek.
Ziraat Türkiye Kupası’nda son 16 turuyla birlikte VAR uygulaması da devreye girmeye başlayacak.
Fatih Karagümrük Konyaspor maçı özeti için tıklayınız

Fatih Karagümrük Konyaspor maçı özeti Karagümrük Konya özet A Spor Ziraat Türkiye Kupası son 16 Süper Lig