Fatih Karagümrük Sivasspor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 2 Karagümrük Sivas youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Fatih Karagümrük Sivasspor maç özeti ve golleri izle, Bein Sports 2 Karagümrük Sivas youtube geniş özeti ve maçın golleri, Karagümrük Sivas özet Bein Sports, Fatih Karagümrük Sivasspor maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’de 26. hafta heyecanı bugün oynanacak 4 karşılaşma ile beraber hız kesmeden devam ediyor. Günün dikkat çeken karşılaşmalarından birisi olan Fatih Karagümrük Sivasspor maçı bugün gerçekleşecek. Süper Lig’de son 9 maçında sadece 2 galibiyet alan ve son oynadığı maçta deplasmanda Antalyaspor’a 3-0 kaybeden ev sahibi Fatih Karagümrük Sivasspor ile bugün oynayacağı maçı kazanarak taraftarının gönlünü almak istiyor. Öte yandan Süper Lig’deki 4 maçlık kazanamama serisini geçen hafta evinde aldığı 2-1’lik Yeni Malatyaspor maçıyla beraber bozan Sivasspor Fatih Karagümrük deplasmanında da kazanarak üst üste 2. galibiyetini almak istiyor. Bu önemli karşılaşma öncesi her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Galibiyete ihtiyacı olan iki ekibin karşılaşmasında nasıl bir sonucun ortaya çıkacağı günün öne çıkan sorularından birisi olarak dikkat çekiyor. Futbol severler ise Fatih Karagümrük Sivasspor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. 
Fatih Karagümrük Sivasspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında oynanacak olan Fatih Karagümrük Sivasspor maçı bugün saat 16.00’da Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 2 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak.
Fatih Karagümrük Sivasspor Maçının Hakemi Belli Oldu
Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında oynanacak olan Fatih Karagümrük Sivasspor maçının hakemi belli oldu. Kritik karşılaşmada Mert Güzenge düdük çalacak. Güzenge’nin yardımcılıklarını Serkan Çimen ve Mustafa Savranlar üstlenecek. Maçın VAR koltuğunda ise Özgür Yankaya oturacak.
Fatih Karagümrük’te 3 Kişi Sahada Olmayacak
Süper Lig’de bugün evinde Sivasspor’u konuk edecek olan Fatih Karagümrük son 8 maçında yalnızca 2 galibiyet alarak formsuz bir görüntü çizdi. Ev sahibi ekip Sivasspor ile evinde oynayacağı maçı kazanarak form grafiğini düzeltmenin peşinde olacak. Fatih Karagümrük’te Pesic, Kerim Frei ve Biraschi kritik karşılaşmanın maç kadrosunda yer almayacak.
Sivasspor’da 3 Eksik Var
Süper Lig’de bugün Fatih Karagümrük deplasmanına çıkacak olan Sivasspor 4 maçlık kazanamama serisini geçen hafta aldığı 2-1’lik Yeni Malatyaspor galibiyetiyle  beraber bozmuştu. Konuk ekip zorlu Karagümrük deplasmanında da kazanarak üst üste 2. galibiyetini almanın hesaplarını yapıyor. Kırmızı siyahlı takımda Ahmet Oğuz, Leke James ve Yatabare Fatih Karagümrük maçında forma giyemeyecek.
Fatih Karagümrük - Sivasspor muhtemel 11'ler:
Fatih Karagümrük: 
Viviano, Salih, Luckassen, Zukanovic, Caner, Biglia, Toure, Bistrovic, Borini, Emre, Karamoh
Sivasspor: Muammer, Erdoğan, Caner, Goutas, Uğur, Cofie, Kerem, Fajr, Henrique, Gradel, Kayode
Fatih Karagümrük Sivasspor maçı özeti için tıklayınız

Fatih Karagümrük Sivasspor Karagümrük Sivas özet Süper Lig 26. hafta futbol