Fatih Karagümrük Yeni Malatyaspor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 2 Karagümrük Malatya youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Fatih Karagümrük Yeni Malatyaspor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 2 Karagümrük Malatya youtube geniş özeti ve maçın golleri, Karagümrük Malatya özet Bein Sports, Fatih Karagümrük Yeni Malatyaspor maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 24. hafta maçında Fatih Karagümrük Yeni Malatyaspor ile bugün evinde karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de oynadığı son maçta Adana Demirspor deplasmanına çıkan ve 5-0’lık ağır bir mağlubiyet yaşayan ev sahibi Fatih Karagümrük Yeni Malatyaspor ile bugün oynayacağı kritik karşılaşmadan galip ayrılarak 2 maç aradan sonra taraftarına 3 puan hediye etmek istiyor. Öte yandan Süper Lig’de haftalardır kazanamayan ve son oynadığı maçta evinde Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan konuk Yeni Malatyaspor ise zorlu Fatih Karagümrük deplasmanında galip gelerek 3 puana sonunda ulaşmak istiyor. Bu önemli karşılaşma öncesi her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Fatih Karagümrük Yeni Malatyaspor maçında nasıl bir sonucun ortaya çıkacağı insanların gündeminin üst basamaklarında yer almaya devam ediyor.  Futbol severler ise Fatih Karagümrük Yeni Malatyaspor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul etmeye devam ediyor. 
Fatih Karagümrük Yeni Malatyaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında oynanacak olan Fatih Karagümrük Yeni Malatyaspor maçı bugün saat 16.00’da Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 2 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak. Fatih Karagümrük Yeni Malatyaspor maçında Ali Palabıyık düdük çalacak.
Karagümrük’te 3 Eksik Var
Spor Toto Süper Lig’de bugün Yeni Malatyaspor’u konuk edecek olan Fatih Karagümrük geçen hafta Adana Demirspor deplasmanında 5-0 gibi ağır bir hezimet yaşamıştı. Ev sahibi ekip Yeni Malatyaspor’u yenerek geçen haftayı unutmak istiyor. Fatih Karagümrük’te Karamoh, Balkovec ve Kerim Frei maç kadrosunda yer almayacak.
Yeni Malatyaspor Artık Kazanmak İstiyor
Spor Toto Süper Lig’de bugün Fatih Karagümrük deplasmanına çıkacak olan Yeni Malatyaspor ligde haftalardır kazanamıyor. Malatya temsilcisi bu maçtan galip ayrılarak çok özlediği 3 puana ulaşmak istiyor. Konuk ekipte Benjamin Tetteh dışında eksik oyuncu bulunmuyor. 
Fatih Karagümrük - Yeni Malatyaspor muhtemel 11'ler:
Fatih Karagümrük:
 Viviano, Salih, Burak, Biraschi, Alparslan, Biglia, Bistrovic, Toure, Emre, Ahmed Musa, Borini
Yeni Malatyaspor: Ertaç, Zeffane, Sadık, Awuku, Campi, Hafez, Azubuike, Aabid, Mustafa, Chouiar, Dicko
Fatih Karagümrük Yeni Malatyaspor maçı özeti için tıklayınız

Fatih Karagümrük Yeni Malatyaspor maçı özeti Karagümrük Malatya özet Bein Sports Spor Toto Süper Lig spor